Συνάντηση Στέφανου Κασσελάκη και Αλέξη Τσίπρα: Επί τάπητος η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Συνάντηση είχαν ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Αλέξης Τσίπρας το απόγευμα της Τετάρτης, με φόντο τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα στο πολιτικό γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.

Ειδικότερα, κύκλοι κοντά στον Στέφανο Κασσελάκη αναφέρουν ότι έγινε σε πολύ καλό κλίμα η συζήτηση, όπως κάθε φορά, καθώς ο νυν και ο πρώην πρόεδρος επικοινωνούν τακτικά. Η συζήτηση ήταν εφ’ όλης της ύλης με επικέντρωση στην ανάγκη για την ενότητα στο κόμμα προσθέτουν από την πλευρά του Στέφανου Κασσελάκη.

Πηγές κοντά στον Αλέξη Τσίπρα αναφέρουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης τηλεφώνησε χθες στον πρώην πρωθυπουργό και του ζήτησε να συναντηθούν για να ανταλλάξουν σκέψεις.

Ο Αλέξης Τσίπρας ανταποκρίθηκε θετικά και δέχθηκε χθες το απόγευμα τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στο πολιτικό του γραφείο. Στη συνάντηση που ήταν η πρώτη μετά την εθιμοτυπική της εκλογής του νέου προέδρου, ο Αλέξης Τσίπρας είχε την ευκαιρία να εκφράσει την ανησυχία του για τη συνεχόμενη ένταση στο εσωτερικό της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την μεγάλη σημασία που έχει η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, τόσο για να ασκεί αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, όσο όμως και ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών. Ενότητα, που σύμφωνα με το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού, μπορεί να διαφυλαχθεί μόνο με την πιστή τήρηση του καταστατικού και τη χάραξη πολιτικού σχεδιασμού εξωστρέφειας από τα όργανα του κόμματος που πρέπει να λειτουργήσουν χωρίς αποκλεισμούς και με συμπεριληπτική για όλες τις απόψεις διάθεση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί