Πηγές ΣΥΡΙΖΑ για υποκλοπές: Η βόμβα του σκανδάλου είναι έτοιμη να εκραγεί στο Μαξίμου

«Όλα τα στόματα θα ανοίξουν» είναι το μήνυμα που στέλνουν από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μετά τις νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο των υποκλοπών και τα sms με Predator που φέρεται να στάλθηκαν από τον τηλεφωνικό αριθμό του Γρηγόρη Δημητριάδη.

«Τα τελευταία συγκλονιστικά δημοσιεύματα ελληνικών και ξένων ΜΜΕ, που “δείχνουν” πρόσωπο πολύ κοντά στον πρωθυπουργό ως αποστολέα των 11 μολυσμένων με Predator sms, αποτελούν κόλαφο για την κυβέρνηση και προσωπικά για τον κ. Μητσοτάκη» αναφέρουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όπως σημειώνουν, «αποδεικνύεται έτσι, ότι η επίμονη άρνησή του να διευκολύνει τη διαλεύκανση της υπόθεσης δεν είναι τυχαία. Αντί να δώσει ο ίδιος την έγκριση για να μιλήσουν τα στελέχη της ΕΥΠ και να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση, κατηγορεί θεσμικούς αξιωματούχους και  υπονομεύει το έργο των Ανεξάρτητων Αρχών».

«Όσο και να θέλουν κάποιοι να γυρίσουν τη χώρα δεκαετίες πίσω, ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους: Η δημοκρατία μας είναι θωρακισμένη με  θεσμικά αντίβαρα και κρατικούς λειτουργούς με υψηλό αίσθημα καθήκοντος. Η αλήθεια θα λάμψει όσο και να επιθυμεί τη συγκάλυψη ο κ. Μητσοτάκης. Η βόμβα του σκανδάλου των υποκλοπών έχει επιστρέψει ήδη στο Μέγαρο Μαξίμου και είναι έτοιμη να εκραγεί. Όλα τα στόματα θα ανοίξουν» καταλήγουν με νόημα από την Κουμουνδούρου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί