Πηγές ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η ΝΔ καταφεύγει στο τρολάρισμα για να καλύψει το σκάνδαλο των υποκλοπών

Με κάθε τρόπο προσπαθεί η Νέα Δημοκρατία να συσκοτίσει το σκάνδαλο των υποκλοπών, μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις που «δείχνουν» τον Γρηγόρη Δημητριάδη πίσω από την αποστολή των 11 μολυσμένων SMS με Predator.

Δείτε:

Σκάνδαλο υποκλοπών: Ποια στοιχεία «δείχνουν» τον Δημητριάδη ως αποστολέα των 11 μολυσμένων sms με Predator

«Η ΝΔ καταφεύγει στο τρολάρισμα για να καλύψει το σκάνδαλο των υποκλοπών. Τι άλλο θα κάνει για να το κουκουλώσει;» σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όπως αναφέρουν, «μετά τη νέα δημοσιογραφική αποκάλυψη που δείχνει τον τηλεφωνικό αριθμό του πρώην στενότατου συνεργάτη του πρωθυπουργού ως υπευθύνου για την επιμόλυνση ακόμη 11 κινητών, έχοντας εξαντλήσει κάθε μέθοδο φίμωσης μαρτύρων και ανεξάρτητων αρχών, καταφεύγει στο τρολάρισμα για να συσκοτίσει την υπόθεση. Η ΝΔ κινείται στο σκοτάδι, ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στο φως».

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με στοιχεία που επικαλείται η «Καθημερινή», τα επίμαχα μηνύματα που ήταν μολυσμένα με το παράνομο λογισμικό, στάλθηκαν τον ίδιο αριθμό κινητού τηλεφώνου που ανήκει σε πρόσωπο με υψηλότατη πολιτική θέση μέχρι και το καλοκαίρι του 2022 στους έντεκα στόχους, ως απάντηση σε ευχετήρια μηνύματα που είχε λάβει το συγκεκριμένο πρόσωπο την ημέρα της ονομαστικής του εορτής κατά τον μήνα Ιανουάριο.

Τα στοιχεία που φέρεται να «δείχνουν» ότι τα 11 μολυσμένα με Predator μηνύματα στάλθηκαν από τον τηλεφωνικό αριθμό του ανιψιού του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη είναι δύο και συγκεκριμένα:

– Ο Γρηγόρης Δημητριάδης υποχρεώθηκε σε παραίτηση στις 5 Αυγούστου του 2022 όταν αποκαλύφθηκε το σκάνδαλο των υποκλοπών. Το στοιχείο αυτό ταιριάζει με το ρεπορτάζ της «Καθημερινής» που αναφέρει ότι ο αποστολέας των 11 μηνυμάτων κατείχε υψηλή πολιτική θέση μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

– Τα μολυσμένα μηνύματα με το παράνομο λογισμικό παρακολούθησης Predator στάλθηκαν ως ευχαριστήρια απάντηση σε ευχετήρια μηνύματα που είχε δεχθεί το πολιτικό πρόσωπο. Να σημειωθεί ότι ο Γρηγόρης Δημητριάδης γιορτάζει στις 25 Ιανουαρίου και το ρεπορτάζ του Mega αναφέρει ότι το πολιτικό πρόσωπο έστειλε τα μηνύματα κατά τον μήνα Ιανουάριο του 2021.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί