Κρήτη: Το επεισόδιο κατέληξε σε πυροβολισμό

Σοβαρό επεισόδιο με πυροβολισμούς, σημειώθηκε στην Άγιο Νικόλαο Λασιθίου, όταν δύο άτομα λογομάχησαν. Ο καυγάς κατέληξε με τον ένα από τους δυο να βγάζει όπλο και να πυροβολεί τον άλλο, ευτυχώς χωρίς να τον τραυματίσει. Στη συνέχεια ο δράστης διέφυγε με φορτηγό και χθες το μεσημέρι συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, που διαπράχθηκε σε βάρος ημεδαπού στο Λασίθι, όπως ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

Συνελήφθη, χθες (30.10.2023) το μεσημέρι, ημεδαπός κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων, που διαπράχθηκε σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου σε βάρος έτερου ημεδαπού.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία παθόντα, κατόπιν φραστικού επεισοδίου ο δράστης με τη χρήση πιστολιού τον πυροβόλησε χωρίς να τον τραυματίσει και στη συνέχεια διέφυγε με Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγίου Νικολάου συνελήφθη ο ημεδαπός δράστης και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικίες και αποθηκευτικό χώρο που κατέχει και χρησιμοποιεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περίστροφο και δύο κυνηγετικά όπλα.

Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί