Συσκέψεις του ΚΚΕ σε περιοχές του Ηρακλείου

Οι Κομματικές Οργανώσεις της Τ.Ο. Ηρακλείου του ΚΚΕ, μετά τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές διοργανώνουν συσκέψεις για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και τα καθήκοντα των κομμουνιστών.

Συγκεκριμένα οι συσκέψεις έχουν ως εξής:

Η Κομματική Οργάνωση Μινώα Πεδιάδας του ΚΚΕ, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 18:00, στην αίθουσα της Λαϊκής Συσπείρωσης Μινώα Πεδιάδας, στο Αρκαλοχώρι (έναντι αγάλματος Σουκαντζίδη). Θα μιλήσει η Σούλα Φανιουδάκη, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ. 

Η Κομματική Οργάνωση Νοτίων Συνοικιών του ΚΚΕ, την Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο ΚΑΠΗ Μασταμπά. Θα μιλήσει στέλεχος του ΚΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στις 19:30, στο Καφέ Ruby στα Δειλινά (Μεσαράς 10). Θα μιλήσει ο Μανώλης Συντυχάκης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης και βουλευτής Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Υπαίθρου του ΚΚΕ, την Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, στις 19:00, στο Ξενιάκο. Θα μιλήσει η Μαρία Κυπραίου, μέλος του Τομεακού Γραφείου Ηρακλείου του ΚΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση Ανατολικών Συνοικιών του ΚΚΕ, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου, στην Αλικαρνασσό. Θα μιλήσει ο Κώστας Κασμερίδης, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση Χερσονήσου του ΚΚΕ, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Λυκείου Γουβών, στη Χερσόνησο. Θα μιλήσει ο Βάγιας Βάγιας, στέλεχος του ΚΚΕ.

Η Κομματική Οργάνωση Μαλεβιζίου του ΚΚΕ, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, στις 19:30, στα γραφεία της Λαϊκής Συσπείρωσης Μαλεβιζίου, στο Γάζι. Θα μιλήσει η Κατερίνα Μπακέλα, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί