Αυγενάκης: Ενοχλήθηκε από τη μήνυση ΣΥΡΙΖΑ και άρχισε γνωστές κραυγές περί “εμμονών”, “ψεμάτων” κτλ

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο Λευτέρης Αυγενάκης καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ με μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο ζήτησε την ποινική διερεύνηση του αδικήματος της εξαπάτησης εκλογέων κατά συναυτουργία κατά του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων για τους προεκλογικούς εκβιασμούς των πλημμυροπαθών.

Δείτε:

ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ: Η μηνυτήρια αναφορά κατά Αυγενάκη και Αγοραστού – «Εξαπάτηση εκλογέων κατά συναυτουργία»

Μήνυση κατά Αυγενάκη – Αγοραστού από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Ο Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος μαζί με τον απερχόμενο περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, θα βρεθεί στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης για τα όσα εκτυλίχθηκαν λίγο πριν τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχλησή του.

Ο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με ειρωνείες κουνάει το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, βλέποντας «αναίσχυντο ψέμα» και «συστηματική διαστρέβλωση της αλήθειας». Παράλληλα υποστηρίζει ότι «η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεπερνά πλέον τα όρια του κωμικού και γίνεται μέρα με τη μέρα τραγικότερη», ενώ αναφέρει ότι η κυβέρνηση θα συνεργάζεται «με όλους ανεξαιρέτως τους φορείς, για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο».

Η δήλωση του Λευτέρη Αυγενάκη:

«Μέσα στην απόγνωσή τους από τα όσα εξελίσσονται στο κόμμα της «Αριστεράς», ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει εμμονικά το αναίσχυντο ψέμα και τη συστηματική διαστρέβλωση της αλήθειας. Χωρίς ίχνος ντροπής, αναζητά σανίδα σωτηρίας στο πολιτικό αδιέξοδό του.

Η εικόνα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ξεπερνά πλέον τα όρια του κωμικού και γίνεται μέρα με τη μέρα τραγικότερη.

Δεν πρόκειται να τους ακολουθήσουμε στο θέατρο του παραλόγου.

Μπροστά στα μεγάλα προβλήματα και στις τεράστιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο λαός και η περιοχή της Θεσσαλίας, εμείς συνεχίζουμε το έργο μας, κοιτώντας μόνο μπροστά.

Ήμασταν και θα είμαστε δίπλα στους αγρότες μας και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με όλους ανεξαιρέτως τους φορείς, για να διασφαλίσουμε ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί