Αγρίνιο: Σοβαρό περιστατικό βίας σε δημοτικό σχολείο – Μαθήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Σοκ έχει προκαλέσει στο Αγρίνιο το άγριο περιστατικό βίας που σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο της περιοχής την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του acheloostvnews δύο μαθητές της Τετάρτης Δημοτικού στο σχολείο στο Αγρίνιο αρχικά διαπληκτίστηκαν όταν η μία πλευρά προσπάθησε να υπερασπιστεί μικρότερο αδερφό που ζήτησε βοήθεια για να αντιμετωπίσει κοροϊδευτικά σχόλια που δεχόταν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές τα πνεύματα οξύνθηκαν και η κατάσταση ξέφυγε, με πέντε δασκάλους που βρίσκονταν στο σημείο, να επεμβαίνουν για να ξεχωρίσουν τους μαθητές.

Ωστόσο μία μαθήτρια τραυματίστηκε και μετά από επεισόδια εμετού και πόνου στο ύψος του νεφρού μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου. Εκεί οι γιατροί έκριναν αναγκαία την μεταφορά της στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.

Στη συνέχεια το παιδί διακομίστηκε στο νοσοκομείο Παίδων και εκεί υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων για να διαπιστωθεί αν υπάρχει ρήξη οργάνου κάτι που αποκλείστηκε και αφού δόθηκαν οδηγίες στους γονείς γύρω από την εξέλιξη των συμπτωμάτων, η μαθήτρια πήρε εξιτήριο αργά το απόγευμα.\

Σύμφωνα με το acheloostvnews για το σοβαρό αυτό περιστατικό δεν έχουν ενημερωθεί οι αρμόδιες Αρχές ώστε να βρεθούν λύσεις και να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα μέσα από το σχολικό και οικογενειακό περιβάλλον των μαθητών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί