Θεσσαλονίκη: 16χρονος κατήγγειλε βιασμό από τρεις άνδρες

Ένας 16χρονος στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης κατήγγειλε τρεις άνδρες για σεξουαλική κακοποίηση και επικίνδυνες σωματικές βλάβες.

Συγκεκριμένα, ο ανήλικος κατήγγειλε τον βιασμό του στην αστυνομία, η υπόθεση ερευνήθηκε από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης και ακολούθησε η σύλληψη τριών ανδρών με την αυτόφωρη διαδικασία.

Πρόκειται για έναν 20χρονο κι έναν 32χρονο, ενώ στην υπόθεση εμπλέκεται ένας ακόμη που συνελήφθη. Οι δράστες οδηγούνται στην εισαγγελέα ποινικής δίωξης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο ανήλικος απευθύνθηκε στις Αρχές καταγγέλλοντας, ότι το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας οι τρεις συλληφθέντες του ζήτησαν να μεταβεί στο διαμέρισμά τους, στους Αμπελοκήπους, για να τους βοηθήσει σε εργασίες. Όταν ο 16χρονος αρνήθηκε, τον οδήγησαν στο συγκεκριμένο διαμέρισμα με χρήση σωματικής βίας, όπου οι δύο εξ αυτών προέβησαν σε γενετήσιες πράξεις εις βάρος του.

Η σχηματισθείσα δικογραφία περιλαμβάνει, κατά περίπτωση, την πράξη του βιασμού ανηλίκου από κοινού, όπως επίσης επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κατά συναυτουργία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί