Συγχαρητήρια ΣΥΡΙΖΑ –  ΠΣ στις νέες Δημοτικές Αρχές του Λασιθίου

Aνακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, σχετικά με την εκλογή των νέων Δημοτικών Αρχών στο νομό Λασιθίου:

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λασιθίου του ΣΥΡΙΖΑ –  ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ συγχαίρει τις νέους Δημάρχους που εκλέχτηκαν και τους εύχεται καλή και παραγωγική θητεία. Συγχαίρει επίσης όλους τους νέους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, άνδρες και γυναίκες, που εκλέχτηκαν αλλά και όλους και όλες του υποψήφιους και υποψήφιες για τον αγώνα και την προσπάθεια που κατέβαλαν με έντιμο και δημιουργικό τρόπο, στην μεγάλη πλειοψηφία τους.

Καθώς τα προβλήματα διαρκώς οξύνονται, με την ακρίβεια να μειώνει το εισόδημα, με την κατάρρευση των νοσοκομείων, την υστέρηση του νομού σε υποδομές, οι προσδοκίες των πολιτών από τις νέες Δημοτικές Αρχές θα είναι ιδιαίτερα μεγάλες και το έργο τους πολύ δύσκολο.

Θα είμαστε στο πλάι των νέων Δημοτικών Αρχών σε κάθε προσπάθεια τους για βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, για διεκδίκηση λύσεων στα προβλήματα του νομού μας αλλά και για την προστασία του περιβάλλοντος, σε μια εποχή που η κλιματική κρίση είναι παρούσα.

Καλή και παραγωγική θητεία σε όλες και όλους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί