Στηρίζει τον αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση του Βενιζελείου η Συντονιστική Επιτροπή για το Νοσοκομείο Σητείας

Tη συμπαράστασή της στον αγώνα ενάντια στην υποβάθμιση του Βενιζελείου εκφράζει μέσω ανακοίνωσής της η Συντονιστική Επιτροπή για το Νοσοκομείο Σητείας, απευθύνοντας κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση της Τετάρτης 18/10/23 στο Ηράκλειο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρεται αναλυτικά:

Ψήφισμα συμπαράστασης από τη Συντονιστική Επιτροπή Σητείας – Κάλεσμα για συμμετοχή στην κινητοποίηση ενάντια στην υποβάθμιση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου

Εκφράζουμε τη σθεναρή μας αντίθεση στην υποβάθμιση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, καθώς και όλων των υγειονομικών δομών της χώρας.

Η γενικευμένη υποβάθμιση του ΕΣΥ είναι απαράδεκτη και εγκληματική, αφού θέτει σε κίνδυνο τις ζωές όλων μας, και ιδιαίτερα αυτών που αδυνατούν να έχουν πρόσβαση στις ιδιωτικές κλινικές.

Απαιτούμε την πλήρη στελέχωση όλων των δομών υγείας και την επαναφορά του αυτοδιοίκητου στα νοσοκομεία.

Η προσχεδιασμένη πολιτική ιδιωτικοποίησης της Υγείας δεν θα περάσει. Η Δημόσια και Δωρεάν υγεία για όλους, είναι κεκτημένο των πολιτών αυτής της χώρας εδώ και πολλές δεκαετίες, δεν το θεωρούμε απολεσθέν. Είμαστε αλληλέγγυοι και δηλώνουμε παρόντες στους αγώνες για τη διασφάλιση των δημόσιων δομών υγείας που το κράτος οφείλει να παρέχει στους πολίτες του.

Καλούμε όλες και όλους να συμμετέχουν στην κινητοποίηση της Τετάρτης 18/10/23 στο Ηράκλειο, ενδυναμώνοντας τον αγώνα για την επιβίωση και στελέχωση των Νοσοκομείων μας και κατά της υποβάθμισης του Βενιζελειου Νοσοκομείου, στέλνοντας ένα ηχηρό μήνυμα προς τους ιθύνοντες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί