Σύλληψη ατόμου για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας στη Ρόδο

Συνελήφθη άτομο για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας στη Ρόδο, πιο συγκεκριμένα σε χωριό της Νότιας Ρόδου.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, συνελήφθη σήμερα το πρωί (Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2023) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νότιας Ρόδου, ένας ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας.

Ειδικότερα, υπήρξε καταγγελία ότι ο συλληφθείς προέβαινε σε διανομή ψηφοδελτίων, εξωτερικά χώρου εκλογικού κέντρου σε χωριό της Ρόδου, σε πολίτες που πήγαιναν να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

O συλληφθείς υπέβαλε μήνυση στην εκλογική αντιπρόσωπο που τον κατήγγειλε. Συνελήφθησαν και οι δυο οι οποίοι στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Σύλληψη ατόμου για παραβίαση της εκλογικής νομοθεσίας στη Ρόδο”

  1. Δημοσθένης Καραγιάννης

    Αισχρ΄΄η αδικία και επιλεκτική μονομέρεια της …θεόστραβης! Οι υπηρέτες μπάτσοι της της ναζιστούλας μας συνέλλαβαν μια μαρίδα στη Ρόδο για Πάράνομη διανομή δηφοδελτίων έξω από εκλογικό κέντρο! Κι έτσι αποδείχνεται περίτρανα το …αδιάβλητο των …δημοκρατικ+ών εκλογών τους! Μας πείσατε!
    Η παληκαριά, ψευτόμαγκες, μπατσόνια μου, είναι να πηγαίνατε να συλλσμβάνατε την Μητσοτάκαινα, Μπακογιάννενα Κούβέλούνα, όταν θρασύτατη και μέσω τηλεόρασης εκβίαζε τους κατοίκους του χωριού της Θράκης να ψηφίσουν ΝΔ ή του Μπομπούκου και άλλων μεγαλοστελεχών της συμμορίας για ανάλογους εκβιασμούς θρασύτατους και πεντακάθαρους. Αυτό όμως θέλει α..πίδια. και α..πίδια μεν δείχνετε εναντίον της μαρίδας και του λαού, απ..ίδια όμως δεν διαθέτετε ούτε ίχνος για τους σκυλεύοντες και ληϊζομένους το κράτος… Αλλά ποτήρι είναι… Που θα πάει; Θα ξεχειλήσει!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί