Πάνω από 250 οι νεκροί μετά την επιδρομή της Χαμάς σε φεστιβάλ – Σε 30χρονη Γερμανίδα ανήκει η σορός που περιέφεραν στους δρόμους

Η οικογένεια αναγνώρισε τα διακριτικά τατουάζ στα πόδια της και τα μαλλιά της- Έκκληση από τη μητέρα της

Σε μακελειό εξελίχθηκε το μουσικό φεστιβάλ «Music for Peace», το οποίο διοργανωνόταν στη Λωρίδα της Γάζας, καθώς συνέπεσε με την επιδρομή της Χαμάς στο Ισραήλ.

Στο εν λόγω φεστιβάλ, βρίσκονταν χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο, στην πλειοψηφία τους νεαρής ηλικίας, με τις Αρχές να εντοπίζουν περισσότερα από 250 πτώματα διάσπαρτα.

Οι εθνικότητές τους ήταν Γερμανοί, Αμερικανοί, Καναδοί και Νορβηγοί, οι οποίοι προφανώς βρέθηκαν στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή.

Στο συγκεκριμένο μουσικό φεστιβάλ υπήρχαν άλλωστε και δεκάδες άτομα που αγνοούνται και από την πρώτη στιγμή βρέθηκε στο επίκεντρο λόγω της αδιανόητης βίας που έδειξε η Χαμάς.

Η επίθεση στο συγκεκριμένο φεστιβάλ έγινε εν μέσω ενός κύματος αιφνιδιαστικών επιδρομών της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ. Ένας από τους παρευρισκόμενους, ονόματι Ντάνιελ, μίλησε στο ισραηλινό πρακτορείο «Walla» επιβεβαιώνοντας το γεγονός.

«Μας ειδοποίησε μια κόκκινη σειρήνα (προειδοποίηση για ρουκέτες). Ακολούθησε χάος, ειδικά με τα οχήματα να προσπαθούν να φύγουν. Στη συνέχεια άρχισαν οι πυροβολισμοί και ο κόσμος άρχισε να τρέχει. Εξακολουθούμε να κρυβόμαστε και να περιμένουμε διάσωση», δήλωσε ο νεαρός Ντάνιελ.

Ένα βίντεο που ανέβηκε στο «X» από τον χρήστη @jengelmayer έχει ξεπεράσει 900 χιλιάδες προβολές. Σε αυτό δείχνει τις σκηνές χάους στην έρημο. Οι ισραηλινοί φαίνονται να φωνάζουν και να τρέχουν προκειμένου να μπουν σε αυτοκίνητα για να απομακρυνθούν από το σημείο.

Το βίντεο συνοδεύεται από την εξής λεζάντα: «Παλαιστίνιοι τρομοκράτες εισέβαλαν σε ένα φεστιβάλ. Ο πανικός που προκλήθηκε είναι εμφανής στα πρόσωπα των πολιτών που στοχοποιούνται από βαριά οπλισμένους μαχητές. Προσευχηθείτε για το Ισραήλ».

Την ίδια ώρα, ένα άλλο βίντεο που κυκλοφορεί ευρέως στο Διαδίκτυο δείχνει μια νεαρή κοπέλα την οποία έχουν αρπάξει μαχητές της Χαμάς. Μάλιστα, συγγενείς και φίλοι έχουν αναρτήσει το βίντεο, καθώς και μια φωτογραφία της Νόα, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται, όπως λένε.

Βίντεο από το φεστιβάλ λίγο πριν το μακελειό:

 Σε 30χρονη Γερμανίδα ανήκει η σορός που περιέφεραν στους δρόμους τα μέλη της Χαμάς

Η σορός της γυναίκας που εμφανίζεται σε βίντεο να βρίσκεται στην καρότσα ενός οχήματος και περιφέρεται στους δρόμους από τα μέλη της Χαμάς, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ανήκει στην 30χρονη Γερμανίδα Shani Louk. Έκκληση απευθύνει η μητέρα της άτυχης κοπέλας.
Η άτυχη Shani Louk, 30 ετών, βρισκόταν σε ένα μουσικό φεστιβάλ για την ειρήνη όταν συνελήφθη από μέλη της Χαμάς, μετά την επίθεση στο Ισραήλ που άφησε τουλάχιστον 480 νεκρούς και 3.200 τραυματίες.

Το άψυχο και ημίγυμνο σώμα της βιντεοσκοπήθηκε στο πίσω μέρος ενός φορτηγού, με το ένα πόδι σε αφύσικη γωνία, την ίδια στιγμή που μέλη της Χαμάς κάθονταν γύρω του και ζητωκραύγαζαν, με άλλους να τρέχουν δίπλα της και να τη φτύνουν.

Η Χαμάς ισχυρίστηκε ότι η γυναίκα ήταν στρατιώτης του Ισραήλ, αλλά η εξαδέλφη της, Tomasina Weintraub-Louk, είπε στην Daily Mail ότι η οικογένεια αναγνώρισε τα διακριτικά τατουάζ στα πόδια της και τα μαλλιά της.

Έκκληση απευθύνει η μητέρα του θύματος ώστε να λάβει περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κόρη της, μετά την ταυτοποίηση που έκανε η ίδια.

https://www.youtube.com/watch?v=AkRYqPLXOMg

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί