Έφη Αχτσιόγλου: Ισχυρή δομική αντιπολίτευση και επιστροφή της παράταξής μας σε κυβερνητική τροχιά

«Σήμερα δεκάδες χιλιάδες πολίτες, μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, προσέρχονται στις κάλπες και στέλνουν ένα βασικό μήνυμα, ότι η προοδευτική παράταξη είναι εδώ και ασκεί αντιπολίτευση σε μια κυβέρνηση που νομίζει ότι κυβερνά με λευκή επιταγή», επεσήμανε η Έφη Αχτσιόγλου με δηλώσεις της αμέσως μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος στο Αιγάλεω.

«Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τις ανάγκες των πολιτών που ορθώς θεωρούν ότι δεν ζουν όπως τους αξίζει», επεσήμανε  η υποψήφια για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και σχολίασε τη μαζική συμμετοχή των μελών του κόμματος στις εσωκομματικές εκλογές.

«Νομίζω ότι η μαζική συμμετοχή είναι για όλους μας ευθύνη και δέσμευση, για μένα σίγουρα είναι, ότι θα είμαστε εδώ για τους ανθρώπους που εκφράζουν μια διαφορετική πολιτική στον τόπο. Είμαι αισιόδοξη, πιστεύω ότι σήμερα το βράδυ θα είμαστε όλοι χαμογελαστοί στον ΣΥΡΙΖΑ», ανέφερε η Έφη Αχτσιόγλου.

Παράλληλα έδωσε το στίγμα της επόμενης ημέρας τονίζοντας: «Ισχυρή δομική αντιπολίτευση στην κυβέρνηση της ΝΔ και επιστροφή της παράταξής μας σε κυβερνητική τροχιά».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί