Β. Κεγκέρογλου: «Να αξιοποιήσουμε όλες τις ανθρώπινες δυνάμεις για το καλό του τόπου» 

Οι Κασσάνοι, το Γεράκι και το Δεμάτι ήταν οι επόμενοι σταθμοί του υποψήφιου Δημάρχου Μινώα Πεδιάδας, Βασίλη Κεγκέρογλου στα πλαίσια των ανοικτών συνελεύσεων – καλεσμάτων προς τους πολίτες.

Συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν οι τρεις ανοιχτές συγκεντρώσεις στους Κασσάνους, το Γεράκι και το Δεμάτι διαδοχικά, με τη συμμετοχή των κατοίκων της περιοχής.

Κάνοντας πράξη τη δέσμευση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, έδωσε για μια ακόμη φορά το λόγο στους πολίτες, με τους ίδιους να καταθέτουν τους προβληματισμούς και τις προτάσεις τους, για την επόμενη μέρα στις Κοινότητες τους και στο Δήμο γενικότερα.

Ο κ. Κεγκέρογλου χαρακτήρισε την παράταξή του, συνδυασμό νίκης και ανατροπής της κατάστασης του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, τονίζοντας την ανάγκη που υπάρχει, ώστε ο τόπος να αλλάξει και να χαράξει μια νέα αναπτυξιακή πορεία.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος έκανε αναφορά στα αίτια που έχουν οδηγήσει το Δήμο σε μια δύσκολη πραγματικότητα, βιώνοντας την αθρόα εγκατάλειψη της ενδοχώρας, τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού και τη μείωση του πληθυσμού, ενώ στάθηκε στο έλλειμμα της Δημοτικής Αρχής να συντονίσει και να καθοδηγήσει την αντιμετώπιση των προβλημάτων.

Για αυτό και κάλεσε για μια ακόμη φορά τους πολίτες να συμπαραταχθούν με την «Δύναμη Προόδου» μια Παράταξη, η οποία, όπως υπογράμμισε, κατέρχεται στις εκλογές δυναμικά και ξεκάθαρα μόνο για το καλό του Δήμου. Ενώ ζήτησε από τους πολίτες να βγουν μπροστά, να καταθέσουν τις θέσεις και τις προτάσεις τους

«Στόχος μου είναι να αξιοποιήσουμε κάθε καλό και χρήσιμο που έχει γίνει στις προηγούμενες δημοτικές περιόδους αλλά και όλες τις ανθρώπινες δυνάμεις του τόπου, στο μεγάλο εγχείρημα για την πρόοδο του, για να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο και ένα ελπιδοφόρο μέλλον. Όλοι μαζί να ενώσουμε δυνάμεις προκειμένου να αλλάξουμε τα πράγματα και να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί, για να δημιουργήσουμε τον τόπο που μας αξίζει», είπε ο κ. Κεγκέρογλου χαρακτηριστικά.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί