Κατάθεση του ψηφοδελτίου από την παράταξη “Μεγάλη Γόρτυνα”

Κατάθεση του ψηφοδελτίου από την παράταξη “Μεγάλη Γόρτυνα”.

Το μήνυμα του Μιχάλη Κοκολάκη:

«Αγαπητές συνδημότισσες, αγαπητοί συνδημότες,

Με την κατάθεση του ψηφοδελτίου της παράταξής μας, «Μεγάλη Γόρτυνα», στην ηλεκτρονική πύλη του Υπουργείου Εσωτερικών, μπαίνουμε, πλέον και επίσημα στην τελική ευθεία του κοινού μας αγώνα, για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε περισσότερα για τον τόπο που αγαπάμε. Για να οδηγήσουμε τον Δήμο μας στην θέση που αξίζει να βρίσκεται… Για να χτίσουμε όλοι μαζί το μέλλον που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας!

Ο συνδυασμός αποτελείται από 241 υποψηφίους, από όλους τους οικισμούς του Δήμου μας, από όλες τις ηλικιακές, κοινωνικές και επαγγελματικές ομάδες. Από ανθρώπους που γεννήθηκαν, μεγάλωσαν, ζουν και δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στον τόπο μας, ανθρώπους καταξιωμένους και εργατικούς, που εκπροσωπούν επάξια την κοινωνία μας, ασπάζονται τις αρχές, τις αξίες, το κοινό μας όραμα για τον Δήμο Γόρτυνας.

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την μεγάλη ευθύνη…

Να ξεκινήσουμε ένα νέο, ακόμα πιο δημιουργικό κύκλο. Να βελτιώσουμε την καθημερινότητα και την ποιότητα ζωής μας. Να δώσουμε περισσότερες ευκαιρίες στις επόμενες γενιές… 

Να εργαστούμε για το κοινό καλό, με συγκεκριμένο πρόγραμμα, με ρεαλιστικούς στόχους, με ξεκάθαρες προτεραιότητες. 

Να αναμετρηθούμε με νέες προκλήσεις, να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου μας, να μην αφήσουμε καμία ευκαιρία να πάει χαμένη!

Σε αυτόν τον όμορφο και έντιμο αγώνα, ζητάμε την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας. Προχωράμε μαζί! Με ενότητα, με ειλικρίνεια, με αμοιβαία εκτίμηση και σεβασμό, με αγάπη για τον τόπο μας…

Για να ανεβάσουμε τον Δήμο Γόρτυνας ακόμα πιο ψηλά! Για την νίκη της Μεγάλης Γόρτυνας, την νίκη όλων των δημοτών!» 

Μιχάλης Κοκολάκης – Υποψήφιος Δήμαρχος Γόρτυνας

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί