Δήμος Χανίων: Αποσύρθηκε η υποψήφια δήμαρχος Χρυσούλα Χατζηδάκη – Τι αναφέρει

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής χθες βράδυ με την Χρυσούλα Χατζηδάκη να μην καταθέτει συνδυασμό για τις δημοτικές εκλογές στα Χανιά.
Σύμφωνα με πληροφορίες, προέκυψε πρόβλημα με σημαντικό αριθμό υποψηφίων που είχαν συμφωνήσει μαζί της κι έτσι οι 140 που εμφανιζόντουσαν δεδομένοι χθες βράδυ, έγιναν αρκετά λιγότεροι.
Η δήλωση που έκανε πριν λίγο:

Δόθηκε σε σύντομο χρόνο ένας πολύ έντονος, δυναμικός, υγιής και ρομαντικός αγώνας για να κατατεθεί η υποψηφιότητα ενός πολυσυλλεκτικού συνδυασμού για το Δήμο που τόσο αγαπάω, που τόσο αγαπάμε, που τόσο νοιάζομαι, που τόσο νοιαζόμαστε, για τα Χανιά μας που είναι ο τόπος που πάντα ονειρεύομαι που πάντα θα ονειρευόμαστε.

Δίνω μια αγκαλιά σε όσους συμφώνησαν και χαμογέλασαν με την απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για τη Δημαρχία. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την ταχύτητα που κινηθήκαμε όλοι μαζί γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα υπάρξουν σοβαρά προβλήματα και προσπάθειες να ανακοπεί το συγκεκριμένο εγχείρημα.

Δεν είναι ώρα αναλύσεων. Είναι σίγουρα όμως ώρα ανάληψης της προσωπικής μου ευθύνης που δεν κατάφερα να τοποθετήσω την υποψηφιότητά μου από νωρίς στο στίβο των υποψηφίων. Όλοι γνωρίζουμε, καθένας ξεχωριστά αλλά και ως κοινωνία τα πεπραγμένα και τα τεκταινόμενα στο αυτοδιοικητικό πεδίο. Θα υπάρξει χρόνος για να μπουν οι λέξεις στη σωστή τους σειρά και για να ειπωθούν οι αλήθειες.

Τα 25 χρόνια αυτοδιοικητικής μου πορείας και συμμετοχής μου στις παρέες που έγραψαν ιστορία για τον τόπο μας, μου επιβάλλουν την αξιοπρέπεια, τη σεμνότητα και την ταπεινότητα, στοιχεία και έννοιες που στέλνω και ως μήνυμα σε όλους τους ψηφοφόρους ώστε να τις χρησιμοποιήσουν για τη σωστή απόφαση και τον τρόπο σκέψης κατά την ώρα της πιο δημοκρατικής στιγμής που είναι η ψήφος.

Για όσους αναρωτιούνται γιατί δεν επέλεξα το δρόμο των συνεργασιών, της ένταξης σε άλλες προσπάθειες αυτοδιοικητικές και δεν κάθισα σε τραπέζια διαπραγματεύσεων και συμφωνιών η απάντηση μου είναι ξεκάθαρη και με ελάχιστες λέξεις. Τι να κάνω βρε παιδιά, πάντα μου άρεσε το φως, πάντα μου άρεσε η καθαρή ματιά, πάντα μου άρεσαν τα λίγα λόγια τα σταράτα. Δεν λέω θα τα πούμε στο μέλλον, λέω με δυνατή φωνή συνεχίζουμε, είμαστε εδώ και είμαι δίπλα σας.

Εύχομαι στους υποψήφιους των παρατάξεων που θα δώσουν αγώνα για την νίκη να σεβαστούν τους πολίτες, έναν προς ένας ξεχωριστά, έχοντας πάντα ως πεποίθησή τους ότι το δικό μας σήμερα οικοδομεί το αύριο των παιδιών αλλά και του Δήμου μας.

Χρυσούλα Χατζηδάκη

Υποψήφια δήμαρχος συνδυασμού Συμφωνία ευθύνης για τα Χανιά

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί