Μεσαρά: Η στιγμή που ο 22χρονος πυροβολεί στο κεφάλι τον 29χρονο Νίκο (Βίντεο)

Η στιγμή που ο 22χρονος πυροβολεί στο κεφάλι τον 29χρονο από τη Μεσαρά μέσα στο αυτοκίνητό του αποτυπώνεται σε βίντεο που φέρνει στο φως το Mega.

Στα βίντεο ντοκουμέντα που παρουσιάζει το LIVE NEWS φαίνεται όλα να αρχίζουν τα ξημερώματα της 3ης Αυγούστου 7 λεπτά μετά τις τρεις.

Τα δύο οχήματα, θύματος και κατηγορούμενου έχουν σταθμεύσει το ένα δίπλα στο άλλο πάνω στην Εθνική Οδό Μοιρών Τυμπακίου με κατεύθυνση προς Τυμπάκι. Ακούγεται να λογομαχούν.

Ο 29χρονος και ο 22χρονος παραμένουν μέσα στα αυτοκίνητά τους δίπλα δίπλα για τουλάχιστον ένα λεπτό.

«Αμέ να φύγεις γιατί δεν ξέρω και εγώ τι θα κάνω», ακούγεται στο βίντεο.

Ο 29χρονος βάζει μπρος με κατεύθυνση προς Μοίρες και στη συνέχεια ο κατηγορούμενος οπισθοχωρεί και αλλάζει πορεία. 

Όμως, εδώ φαίνεται το αυτοκίνητο του 29χρονου θύματος να έχει γυρίσει και να ακολουθεί το όχημα του 22χρονου.

Λίγα μέτρα πιο κάτω ο 22χρονος σταματάει στη δεξιά πλευρά του δρόμου. Τότε ο 29χρονος τον προσπερνάει και αφού το αντιληφθεί, το θύμα ξαναγυρνάει πίσω στο όχημα του 22χρονου. Εδώ ο 22χρονος σηκώνει το όπλο και διακρίνεται η λάμψη από τη στιγμή του πυροβολισμού.

Ο πατέρας του 29χρονου στο LIVE NEWS

Ο πατέρας του 22χρονου μιλάει αποκλειστικά στο LIVE NEWS για το μοιραίο βράδυ του πυροβολισμού.

«Το παιδί μπορεί να είναι ζωηρό, είναι πολύ φιλότιμο και ήτανε στη δουλειά του. Έχει βγάλει το λύκειο, έχει πάει στις ειδικές δυνάμεις το παιδί. Ήπιανε ποτά, ήταν σε γλέντι, ήταν μεθυσμένοι, αυτά συμβαίνουν, ήταν ένα τυχαίο περιστατικό. Δεν είναι καν όπλο αυτό το πράγμα. Δεν υπήρχαν άλλα δύο άτομα. Αυτή είναι λάθος παραπληροφόρηση. Δεν ήταν άλλο άτομο».

Είκοσι μία ημέρες μετά τον πυροβολισμό που λίγο έμεινε να αποβεί μοιραίος για τον 29χρονο, ο 22χρονος κατηγορούμενος έφτασε με αυτό το όχημα με τη συνοδεία του πατέρα του στο αστυνομικό μέγαρο Ηρακλείου για να παραδοθεί.

Ο Διονύσης Βέρρας, δικηγόρος 22χρονου κατηγορούμενου δήλωσε: «Ο κατηγορούμενος θα ασκήσει όλα του τα δικαιώματα, θα εξαντλήσει όλες τις υπερασπιστικές του δυνατότητες, θα κάνει τα πάντα για να υπερασπιστεί τον εαυτό του όπως πρέπει, αλλά πάνω από όλα θα σεβόμαστε την οικογένεια και το θύμα».

«Έχουμε να κάνουμε με μία στόχευση και οι εντολείς μου, η οικογένεια του θύματος έχουν στοιχεία ότι δεν πυροβόλησε μόνο ο παλιός τρόφιμος των φυλακών και μεγάλος κακοποιός της Κρήτης, αλλά και οι φίλοι του που ήταν μαζί, εκ των οποίων ο ένας ήταν και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου το οποίο χρησιμοποιήθηκε για την καταδίωξη και τον πυροβολισμό του θύματος», είπε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του 29χρονου.

Ο 29χρονος νοσηλεύεται μέχρι σήμερα στην Νευροχειρουργική Κλινική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, χωρίς να έχει αφαιρεθεί ακόμα η σφαίρα από το κεφάλι του.

«Οι γιατροί βλέπουν έναν μακρύ δρόμο, μία θεαματική εξέλιξη. Δεν θα μείνει φυτό, έχει αρχίσει να κουνάει λίγο χέρια, λίγο τα μάτια, γνωρίζει, έχει καλά σημάδια. 11 Αδικία. Τριάντα χρόνων άνδρας… Για μία προσπέραση», είπε ο πατέρας του 29χρονου.

Ο 22χρονος κατηγορούμενος αφού ζήτησε συγγνώμη με δάκρια στα μάτια έλαβε προθεσμία να απολογηθεί αντιμετωπίζοντας την κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ο δικηγόρος του 22χρονου κατηγορούμενου στο LIVE NEWS

Ο Διονύσης Βέρρας, δικηγόρος 22χρονου κατηγορούμενου είπε: «Ο εντολέας μου, ο δράστης κάνει τα πάντα για να λήξει το συμβάν εκείνο το βράδυ. Προσπαθεί να το αποφύγει, του λέει ”σήκω φύγε”, γυρίζει αναστροφή, ξαναγυρίζει προς Τυμπάκη, σταματάει σε μία διασταύρωση, και κάποιος προκαλεί κάποιον. Δεν σημαίνει αυτό όμως ότι έπρεπε να φθάσουμε εκεί που φθάσαμε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί