Κρήτη: Ο έλεγχος στο αυτοκίνητο έφερε πέντε συλλήψεις

Σε πέντε συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία τα ξημερώματα, σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας, σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε σε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, καθώς και σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του οδηγού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 18 ισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης 90 γρ., 11 ισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) κοκαΐνης συνολικού βάρους 11 γρ. και ζυγαριά ακριβείας.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Συνελήφθησαν, πέντε (5) άτομα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών στα Χανιά

Κατασχέθηκαν 29 συσκευασίες οι οποίες περιείχαν συνολικά 90 κάνναβης και 11 γραμμάρια κοκαΐνης και ζυγαριά ακριβείας 

Συνελήφθησαν, χθες (20.08.2023) τα ξημερώματα σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κισσάμου, πέντε άτομα και συγκεκριμένα δύο ημεδαποί και τρεις αλλοδαποί, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων, που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, χθες (20.08.2023) από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, πραγματοποιήθηκε έλεγχος σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από ημεδαπό στο οποίο επέβαιναν τα άλλα τέσσερα άτομα. Στη συνέχεια ακολούθησε έρευνα και στην οικία του ημεδαπού οδηγού.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκαοχτώ ισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες με συνολική ποσότητα κάνναβης ενενήντα (90) γραμμαρίων και έντεκα ισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες (φιξάκια) κοκαΐνης συνολικού βάρους έντεκα (11) γραμμαρίων και ζυγαριά ακριβείας.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί