Ο Γιάννης Κουρτικάκης υποψήφιος με την παράταξη «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου»

Με το Ψηφοδέλτιο της Δημοτικής Παράταξης «Φαιστός-Συμμαχία Προόδου», με Επικεφαλής τον Γιάννη Μαθιουδάκη, θα είναι Υποψήφιος στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του Οκτωβρίου ο Γιάννης Κουρτικάκης του Αντωνίου, (το γένος της μητέρας του είναι Μπιτσακάκη), που κατοικεί στο Πετροκεφάλι. 

Πατέρας τριών παιδιών που έχει αποκτήσει με την σύζυγο του Ευτυχία Καλοχριστιανάκη, ο Γιάννης Κουρτικάκης, ο οποίος είναι απόφοιτος Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων, ζει με την οικογένεια του σε ένα από τα πιο ιστορικά & παραδοσιακά χωριά του Δήμου Φαιστού. 

Με μεγάλο ενδιαφέρον για προσφορά στα κοινά, ο Γιάννης Κουρτικάκης -που έχει διατελέσει Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Πετροκεφαλίου- αποφάσισε να συμμετέχει στην μεγάλη κοινή προσπάθεια όλων των δημοτών και των δημοτισσών Φαιστού για να προχωρήσει ο τόπος μας μπροστά. 

Όπως δήλωσε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Φαιστού Γιάννης Μαθιουδάκης:

 “Οι νέοι σε ηλικία συνδημότες μας, με διάθεση για να προσφέρουν για το κοινό καλό, όπως ο τρίτεκνος πατέρας Γιάννης Κουρτικάκης, που επιλέγουν να ζουν στα χωριά μας, δίνοντας τους ζωή και προοπτικές αναγέννησης & προόδου, είναι πολύτιμοι για την Παράταξη μας στο να βοηθήσουν, με όλες τους τις δυνάμεις, τον κοινό αγώνα για μια νέα εποχή ανάπτυξης στον Δήνο Φαιστού!”. 

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Κουρτικάκης:

 “Δεν θα μπορούσα να μην στηρίξω και γω μια Παράταξη, όπως η “Φαιστός, Συμμαχία Προόδου”, που ενώνει όλους εμάς που αγαπάμε τον δήμο μας και δεν θέλουμε να τον βλέπουμε να παραμένει άλλο στάσιμος αλλά είμαστε πρόθυμοι να αγωνιστούμε για να διεκδικήσει και να αποκτήσει το μερίδιο της ανάπτυξης που του αναλογεί, σε μια περιοχή προικισμένη με τεράστιες, αγροτοτουριστικές, και όχι μόνο, δυνατότητες! Είμαι σίγουρος ότι όλοι μαζί, μπορούμε να πετύχουμε πάρα πολλά!”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί