Κύπρος: Τι έδειξε η νεκροτομή στη σορό του 40χρονου Έλληνα που βρέθηκε νεκρός

Διενεργήθηκε η νεκροτομή στη σορό του 40χρονου άντρα ελληνικής καταγωγής, ο οποίος το απόγευμα της Κυριακής εντοπίστηκε νεκρός στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας όπου διέμενε, στην Κύπρο.

Δείτε:

Δολοφονία 40χρονου Έλληνα στη Λευκωσία

Σύμφωνα με την αστυνομία ο ιατροδικαστής δρ. Νικόλας Χαραλάμπους διενήργησε νενομισμένη νεκροτομή και αποφάνθηκε ότι ο θάνατος του προήλθε  από πολυτραυματισμό από πτώση από ύψος. Κατά τη νεκροτομή, παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το sigmalive.com ο 38χρονος ύποπτος για την εν λόγω υπόθεση, παρουσιάστηκε σήμερα (7/8) ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λευκωσίας και εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο οκτώ ημερών.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 6.50 το απόγευμα, ο 40χρονος, ο οποίος συγκατοικεί με άλλο πρόσωπο, ανέβηκε στο διαμέρισμά όπου διαμένει στον τρίτο όροφο πολυκατοικίας στη Λευκωσία για να πάρει κάποια προσωπικά αντικείμενα της συμβίας του τα οποία είχαν ξεχάσει κατά την έξοδό τους.

Ο 40χρονος, ο οποίος δεν είχε στην κατοχή του κλειδιά του διαμερίσματος, χτύπησε την πόρτα, για να του ανοίξει ο συγκάτοικός του. Όπως αναφέρει το philenews.com, σε κάποια στιγμή, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, περίοικοι της πολυκατοικίας, άκουσαν φωνές και εντόπισαν στο έδαφος στο πίσω μέρος της πολυκατοικίας τον 40χρονο.

Ο 40χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου επί καθήκοντι ιατρός πιστοποίησε τον θάνατό του.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης η Αστυνομία προχώρησε βάσει δικαστικού εντάλματος στη σύλληψη του 38χρονου συγκατοίκου του 40χρονου. 

Ο 38χρονος αρνείται τις κατηγορίες και δηλώνει άγνοια για το πως ο συγκάτοικός του έπεσε από τον τρίτο όροφο. Δεν αποκλείεται ο θάνατος του 40χρονου να οφείλεται σε ατύχημα,καθώς εξετάζεται ναεπιχείρησε να μπει από το μπαλκόνι και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, έχασε την ισορροπία του και κατέληξε στο έδαφος, σύμφωνα με το cyprustimes.com.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί