«Οίκος ευγηρίας» από τη Δημοτική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Δρώντες Επί Σκηνής»

Tο πρόγραμμα των παραστάσεων

  Η Δημοτική Θεατρική Ομάδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της και παρουσιάζει φέτος τον «Οίκο ευγηρίας»  του Μανώλη Κορρέ, σε σκηνοθεσία Ευαγγελίας Μαρκοπούλου. Πρόκειται για μία  παράσταση που δεν πρέπει να χάσει κανείς.   

    Μια σάτιρα κοινωνική και καυστική, που αποκαλύπτει τις απαράδεκτες συνθήκες των ιδρυμάτων ευγηρίας, ενώ παράλληλα «σκιτσάρει» το είδος πληροφόρησης που παρουσιάζεται από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. 

    Το “ταξίδι”  της παράστασης που πραγματοποιείται με την διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης και τη συνδιοργάνωση του Δήμου Μινώα Πεδιάδας-ΔΟΠΑΠ, θα ξεκινήσει από το Αρκαλοχώρι στις 9 Αυγούστου στις 21.00, ενώ στις 13 Αυγούστου θα παρουσιαστεί στο Κηποθέατρο «Ν.Καζαντζάκης» του Ηρακλείου. Η «αυλαία» των παραστάσεων πέφτει στις 30 Αυγούστου, στις Αρχάνες.  

 Ειδικότερα, οι “σταθμοί” της παράστασης είναι:

Αρκαλοχώρι 9/8, Ηράκλειο  13/8, Καστέλλι 16/8, Αβδού 17/8, Τυμπάκι 21/8, Θραψανό 23/8, Μάρθα 28/8, Αρχάνες 30/8, Πύργος 4/9

      «Η θεατρική ομάδα του Δήμου Μινώα Πεδιάδας «Δρώντες επί Σκηνής», έχει καταφέρει ν’ αφήσει το αποτύπωμα της στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας. Είμαι σίγουρος ότι για μία ακόμα φορά θα μας παρουσιάσουν μια ποιοτική παράσταση, που θα δώσει και πάλι την ευκαιρία στο κοινό, όχι μόνο να ψυχαγωγηθεί, αλλά και να προβληματιστεί μέσα από τα κοινωνικά και τα καυστικά μηνύματα της παράστασης . Για μία ακόμη φορά συγχαίρω τα μέλη της θεατρικής παράστασης για το πείσμα , το μεράκι και τη δύναμη της θέλησης που επιδεικνύουν απέναντι σε κάθε εμπόδιο που συναντούν στην δημιουργική αυτή διαδρομή την οποία διανύουν,  χρόνια τώρα.  Ευχαριστούμε πολύ και την Περιφέρεια Κρήτης για τη συμβολή της στην πραγματοποίηση αυτών των παραστάσεων»,  δήλωσε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας Μανώλης Φραγκάκης.

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις είναι ελεύθερη για τους πολίτες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί