ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου για επίσκεψη Χρυσοχοΐδη: Δεν περιμένουμε να δώσει λύσεις – Υπεύθυνη η ίδια η κυβέρνησή του για τα προβλήματα

Ανακοίνωση σχετικά με την επίσκεψη του Υπουργού Υγείας, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, εξέδωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Δείτε: Με συνθήματα και παράσταση διαμαρτυρίας «υποδέχτηκαν» οι εργαζόμενοι του ΠΑΓΝΗ τον Χρυσοχοΐδη (Βίντεο & φωτο)

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρει ότι δεν περιμένει να δώσει λύσεις στα καυτά προβλήματα, που ο χώρος της υγείας παρουσιάζει, στην Κρήτη, καθώς υποστηρίζει ότι “υπεύθυνη για τούτη την εικόνα  είναι  η ίδια η κυβέρνησή του που τα δημιούργησε τα τελευταία 4 χρόνια και συνεχίζει να τα οξύνει”.

Η ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ:

Την ώρα που υλοποιούνται οι αποφάσεις της διοίκησης του ΠΑΓΝΗ για την περικοπή των προγραμματισμένων εξετάσεων των καρκινοπαθών ασθενών, την ώρα που ενοικιάζονται ιδιωτικά ασθενοφόρα για να μεταφέρουν ασθενείς που παίρνουν εξιτήριο και αδυνατούν να μεταφέρονται μόνοι τους, την ώρα που τα θέματα της Παιδοψυχιατρικής, της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας συνεχίζουν να ταλανίζουν τους ασθενείς και τους οικείους τους, ο Υπουργός Υγείας επισκέπτεται το Ηράκλειο και θα έχει συναντήσεις με τις διοικήσεις των Νοσοκομείων της πόλης. 

Δεν περιμένουμε  να δώσει λύσεις στα καυτά προβλήματα, που ο χώρος της υγείας στο νησί μας παρουσιάζει. Άλλωστε υπεύθυνη για τούτη την εικόνα  είναι  η ίδια η Κυβέρνησή του που τα δημιούργησε τα τελευταία 4 χρόνια και συνεχίζει να τα οξύνει. 

Η πολιτική της ΝΔ, στον ευαίσθητο χώρο της υγείας, είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη, με τα συμφέροντα των ολίγων και οικονομικά ισχυρών ιδιωτών, τα αποτελέσματά της, είναι φανερά σε όλους τους πολίτες του Νομού μας, που δεν έχουν πρόσβαση στο ΔΗΜΟΣΙΟ αγαθό της υγείας. Δεν καλύπτεται, δεν φτιασιδώνεται, αλλά ανατρέπεται με τους αγώνες των εργαζομένων. Θα είμαστε σε τούτον τον αγώνα της υπεράσπισης του ΕΣΥ, πάντα συνοδοιπόροι και συμπαραστάτες. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί