Παγκόσμιες πρωταθλήτριες καλλιτεχνικής κολύμβησης δύο Ελληνίδες αδερφές που εκπροσωπούσαν την Αυστρία

Δύο Ελληνίδες αδερφές από τον Βόλο, οι Άννα-Μαρία και Ειρήνη Αλεξανδρή, κατέκτησαν την κορυφή στο παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου στο άθλημα της καλλιτεχνικής κολύμβησης εκπροσωπώντας την Αυστρία.

Οι αδερφές Αλεξανδρή έκαναν το τέλειο πρόγραμμα στο ντουέτο και συγκέντρωσαν 355.4583 βαθμούς. Την ίδια στιγμή η τρίτη αδερφή Βασιλική Αλεξανδρή κατέκτησε την δεύτερη θέση σε άλλη κατηγορία. Οι 26χρονες από τον Βόλο από το 2014 έχουν την αυστριακή υπηκοότητα.

Οι τρίδυμες αδερφές Αλεξανδρή έφυγαν από την Ελλάδα πριν από λίγα χρόνια. Σε παλιότερη συνέντευξή τους στο magnesianews.gr είχαν δηλώσει ξεκάθαρα πως ο λόγος που έφυγαν ήταν επειδή η ελληνική πλευρά δεν τους συμπεριφέρθηκε σωστά.

Συγκεκριμένα ανέφεραν:

Άννα-Μαρία: «Αυτός ήταν ο λόγος που φύγαμε ξεκάθαρα και μόνο».

Ειρήνη: «Υπήρχαν θέματα αξιοκρατίας. Ήμαστε τρία χρόνια στην Εθνική Ελλάδας. Ηλικιακά ήμασταν και στις Κορασίδες και στις Νεάνιδες και στο Πανευρωπαϊκό με την ομάδα των Γυναικών. Ήταν ξεκάθαρα θέμα αξιοκρατίας, αντιμετώπισης, ούσες και πέντε συνεχόμενα χρόνια «χρυσές» στα πανελλήνια πρωταθλήματα. Πρώτα με τον ΟΥΚ Βόλου, στο Γυμνάσιο με την Αργυρούπολη και στα 15 μας με τον Νηρέα Χαλανδρίου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί