Διανομή προϊόντων από τον Δήμο Ηρακλείου για τους δικαιούχους του ΤΕΒΑ

Για τον Ιούλιο

Ο Δήμος Ηρακλείου στο πλαίσιο της συμμετοχής του στην Κοινωνική Σύμπραξη Περιφέρειας Κρήτης για την υλοποίηση του Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΤΕΒΑ), πραγματοποιεί διανομή ειδών παντοπωλείου (αλεύρι, ελαιόλαδο, ζάχαρη, ζυμαρικά, ρύζι, φακές, φασόλια, παξιμάδια, τοματοπολτός, γραβιέρα) & ειδών βασικής υλικής συνδρομής (καθαριστικό υγρό γενικής χρήσης, υγρό πιάτων, σαμπουάν, χαρτί υγείας, οδοντόκρεμα & οδοντόβουρτσα), για τους δικαιούχους του προγράμματος, σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα : 

  • Για το σημείο διανομής  Α1 – Εργατικές  Κατοικίες Αγ. Αικατερίνης (Σ. Σολωμού 14):  από Δευτέρα 24 ως και Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023.
  • Για το σημείο διανομής  Α3 – ΤΑΛΩΣ (Μάχης Κρήτης & Ελύρου, περιοχή Τάλως): από Δευτέρα 24 ως και Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023.
  • Για το σημείο διανομής  Α4 – ΑΣΙΤΕΣ :  Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023.
  • Για το σημείο διανομής  Α5 – ΔΑΦΝΕΣ : Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023.
  • Για το σημείο διανομής  A6 – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙ : Τρίτη 25 Ιουλίου 2023.
  • Για τους ωφελούμενους του σημείου Α2 – ΠΑΓΚΡΗΤΙΟ η διανομή θα πραγματοποιηθεί από το σημείο διανομής στις Πατέλες Ηρακλείου,  δ/νση: Καραϊσκάκη 4 (δίπλα στο στρατολογικό γραφείο Ηρακλείου),  από Τρίτη 25 ως & Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος ειδοποιούνται σταδιακά (ανά ημέρα) και ενημερώνονται προσωπικά με SMS ή / & τηλεφωνική κλήση ή MAIL από τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου Ηρακλείου για το σημείο διανομής, την ημερομηνία και την ώρα παραλαβής των προϊόντων. Παρακαλούνται να ακολουθούν τις οδηγίες (για την ημέρα & ώρα προσέλευσης) που θα λαμβάνουν.

Για την παραλαβή των προϊόντων οι δικαιούχοι απαιτείται να έχουν μαζί τους:  

  • Το βιβλιάριο κοινωνικής ασφάλισης ή άλλο επίσημο έγγραφο απ’ όπου προκύπτει ο Α.Μ.Κ.Α. των ίδιων και των μελών της οικογένειάς τους. 
  • Την απόφαση έγκρισης συμμετοχής στο πρόγραμμα ΚΕΑ.
  • Το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας.

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορεί να παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο που επιπρόσθετα των ανωτέρω εγγράφων προσκομίζει εξουσιοδότηση για την παραλαβή. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί