11χρονος προσπάθησε να βγάλει σέλφι με φόντο τον Κούλε και έπεσε – Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (Βίντεο)

Αναστάτωση επικράτησε στην περιοχή του Κούλε στο Ηράκλειο στο παλιό λιμάνι της πόλης, λίγο πριν τις 5.30 το απόγευμα της Πέμπτης 20 Ιουλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Daynight.gr, 11χρονος από την Ισπανία, που βρισκόταν στο σημείο με τη μητέρα του, επιχειρώντας να βγάλει σέλφι με φόντο το φρούριο έπεσε από ύψος 3 περίπου μέτρων στο κενό!

Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο παρέλαβε το νεαρό αγόρι που δεν είχε εμφανή τραύματα πέρα από το σοκ που έπαθε από το συμβάν.

Μαζί του στο ασθενοφόρο επιβιβάστηκε και η μητέρα του, με το ασθενοφόρο να κατευθύνεται στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου το παιδί θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί αν έχει τραυματιστεί.

Η ανακοίνωση του Λιμενικού

Ενημερώθηκε απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Ηρακλείου για τον τραυματισμό παιδιού στον προβλήτα του Ενετικού Λιμένα Ηρακλείου.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής έσπευσαν στο σημείο, όπου διαπίστωσαν τον τραυματισμό 11χρονου αλλοδαπού μετά από πτώση του από ύψος στον προβλήτα.

Ο 11χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου για ιατρικές εξετάσεις και περαιτέρω νοσηλεία.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου.

Πληροφορίες – βίντεο: Daynight.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί