ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Κλείδωσαν» οι υποψηφιότητες Νίκου Παππά – Έφης Αχτσιόγλου

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για την εκλογή της νέας ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ, μετά και την τετράωρη συνεδρίαση της ΠΓ του κόμματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tvxs.gr, “κλειδωμένες” φέρονται οι υποψηφιότητες της Έφης Αχτσιόγλου και του Νίκου Παππά. Κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. αναμένουν την ανακοίνωση τουλάχιστον άλλων δύο υποψηφίων τις επόμενες ημέρες. Η νέα διελκυστίνδα αφορά το χρόνο διεξαγωγής της εκλογής προέδρου. Νωρίτερα, ο Παύλος Πολάκης υποστήριξε πως πρέπει οι εκλογές για τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να γίνουν τον προσεχή Νοέμβριο, δηλαδή μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Το δίδυμο Παππάς – Σπίρτζης φέρεται να προτάσσει την ανάγκη οι εκλογές για το νέο πρόεδρο να γίνουν τέλη Σεπτεμβρίου. Οι τελικές αποφάσεις για το χρονοδιάγραμμα των εσωτερικών διεργασιών θα οριστικοποιηθούν στη συνεδρίαση της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Στη συνεδρίαση έγινε μια εκτενής συζήτηση για τους υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους. Το θέμα αυτό θα συζητηθεί και την Πέμπτη στη νέα συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί