Κρήτη: 36χρονη «έσβησε» στη ΜΕΘ μετά τον τοκετό – ΕΔΕ για την τραγωδία

Την τελευταία της πνοή στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων άφησε 36χρονη γυναίκα η οποία παρουσίασε επιπλοκές κάποιες ώρες μετά τον τοκετό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην μονάδα εντατικής θεραπείας όπου και κατέληξε. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι συνέβη και επήλθε ο θάνατος της γυναίκας, η οποία γέννησε με φυσιολογικό τοκετό τη Δευτέρα. Το νεογέννητο μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου οι γιατροί παρακολουθούν την πορεία της υγείας του.

Για να τα αίτια της τραγωδίας έχει διαταχθεί η διενέργεια ένορκης διοικητικής εξέτασης, σύμφωνα με τα όσα είπε ο διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργος Μπέας στο parakritika.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη νεκροψία νεκροτομή που έγινε σήμερα Τετάρτη (5/7) ήταν παρόντες και τεχνικός σύμβουλος από πλευράς και της οικογένειας και του θεράποντος ιατρού της.

Μιλώντας στο parakritika.gr ο ιατροδικαστής Αντώνης Παπαδομανωλάκης, ο οποίος διενήργησε τη νεκροψία νεκροτομή στην 36χρονη, σημείωσε πως δεν βρέθηκε κάποιο μακροσκοπικό εύρημα που να δείχνει και πιθανή αιτία θανάτου και ότι θα χρειαστεί περαιτέρω ιστολογική και εργαστηριακή έρευνα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί