Απίστευτος ο πρόεδρος της “Νίκης”: «Να γίνεται αγωγή της αγνότητας στα σχολεία»!

Αδιανόητες δηλώσεις για ένα σύγχρονο Ευρωπαϊκό κράτος έκανε ο πρόεδρος του κόμματος «Νίκη» Δημήτρης Νάτσιος το πρωί στον Ant1 , ζητώντας ούτε λίγο ούτε πολύ, «να γίνεται και μία διαφορετική αγωγή στα σχολεία, να γίνεται αγωγή της αγνότητας»
Η νέα αυτή…αγωγή, κατά τον κ.Νατσιό θα πρέπει να προστεθεί στα διδακτικά βιβλία από την πρωτοβάθμια εκπαίδευση. «Εχουμε 102 ενότητες στα βιβλία του Δημοτικού, στα παλιά αναγνωστικά (σήμερα τα λέμε βιβλία γλώσσας) Δεν υπάρχει ούτε μία ενότητα στην οποία να εστιάζει στο θεσμό της οικογένειας», όπως υποστήριξε. Οταν οι δημοσιογράφοι αντέδρασαν, επανέλαβε ότι πρέπει να διδάξουμε την αγνότητα στα παιδιά του Δημοτικού, αντί να διδάσκουμε συνταγές μαγειρικής να διδάσκουμε κείμενα από τους μεγάλους μαϊστόρους της λογοτεχνίας μας και κατέληξε:

«Η λέξη αγνότητα σας ενοχλεί; Αν διδάξετε ένα κείμενο του Πολέμη, του Ελύτη, του Δροσίνη, του Κάλβου, όλα αυτά είναι κείμενα αγνότητας»

Μετά ζήτησε να υπάρχει και οικογενειακή αγωγή, ώστε να διδάσκονται τα παιδιά το θεσμό της οικογένειας, αλλά και να ξαναγεμίσουν τα χωριά με παιδιά.

Για τις αμβλώσεις
«Το δικαίωμα της έκτρωσης δεν εδράζεται σε καμία ιατρική και νομική λογική. Ως δημοκρατικό, πατριωτικό κίνημα Νίκη πιστεύουμε πως κανένας απολύτως δεν έχει δικαίωμα προκλήσεως βλάβης στο έμβρυο», επανέλαβε ο κ. Νάτσιος. Οταν ρωτήθηκε αν αναγνωρίζει στις γυναίκες το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, απάντησε ότι «αυτές οι συζητήσεις είναι πολύ δύσκολες, αλλά εξ άκρας συλλήψεως υπάρχει άνθρωπος, υπάρχει το δικαίωμα του ανθρώπου, του αγέννητου παιδιού, αυτή είναι η άποψή μας», είπε.

Οταν ρωτήθηκε να διευκρινίσει αν επιθυμεί να καταργηθούν οι αμβλώσεις, απέφυγε να απαντήσει επαναλαμβάνοντας ότι πρέπει να μπει η οικογνειακή αγωγή στα σχολεία.

Δήλωσε πάντως ότι δεν τον ενοχλεί μια γυναίκα να φοράει παντελόνι και διαφοροποιήθηκε από τις δηλώσεις Μητροπολίτη που είπε ότι σιχαίνεται τις γυναίκες που ντύνονται σαν άντρες. Πάλι καλά…

Οσον αφορά τις αιχμές περί «ακροδεξιάς», επιχείρησε να τις αποφύγει κάνοντας αναφορές σε «ό,τι προβλέπει ο νόμος» για την Χρυσή Αυγή και τους Σπαρτιάτες. Στην ερώτηση σε τι διαφέρετε από τους Σπαρτιάτες, είπε ότι η Νίκη δεν διαθέτει…κηροζίνη (ο αρχηγός των Σπαρτιατών είχε μιλήσει για κηροζίνη Κασιδιάρη που τους προώθησε) και πρόσθεσε ότι το κόμμα του δεν εμφορείται από ακραίες απόψεις.

Δείτε τι είπε

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί