Κρήτη: Αντιφασιστική απάντηση στους “Σπαρτιάτες” για το αυτοοργανωμένο Pride

Αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγοράς των Χανίων, με τον κόσμο να αντιδρά απέναντι στους ακροδεξιούς κύκλους που κάλεσαν σε αντισυγκέντρωση στο σημερινό αυτοοργανωμένο Pride, το οποίο θα πραγματοποιηθεί κανονικά σήμερα το απόγευμα.

Δείτε επίσης:

Κρήτη: Υποψήφιος του ακροδεξιού μορφώματος “Σπαρτιάτες” διαφημίζει ομοφοβική διαδήλωση

Φοιτητικοί Σύλλογοι απο ολόκληρη την Κρήτη, συλλογικότητες, οργανώσεις και φορείς, βρέθηκαν στο σημείο δίνοντας ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στις αντιδραστικές φωνές των πλέον κοινοβουλευτικών Σπαρτιατών, που θέλουν να σπείρουν το μίσος και την οπισθοδρόμηση στην κοινωνία, της οποίας τα «τραύματα» ακόμα δεν έχουν επουλωθεί από την εγκληματική δράση των πολιτικά ομογάλακτων τους, Χρυσαυγιτών.

Υπενθυμίζεται πως τον γύρο του διαδικτύου έκανε τις προηγούμενες ημέρες ακροδεξιό ανορθόγραφο κάλεσμα σε αντί- pride συγκέντρωση, το οποίο φάνηκε να είχε «ηθικούς αυτουργούς» τους Σπαρτιάτες, αν και οι ίδιοι το διαψεύδουν κάνοντας λόγο για δήθεν «ψεύτικο προφίλ».

Χανιά αντιφασιστική συγκέντρωση
Flashnews.gr

Απέναντι στην στοταδιστική πρόκληση, πλήθος κόσμου αντέδρασε και  η 1η αυτοοργανωμένη πορεία ορατότητας στα Χανιά είναι γεγονός και θα πραγματοποιηθεί όπως ήταν προγραμματισμένο.

ΚΕΕΡΦΑ Χανιά
Flashnews.gr

Η αυτοοργανωμένη πορεία ΛΟΑΤΚΙ+ ορατότητας θα ξεκινήσει κανονικά στις 18:00 με συνάντηση στο θέατρο Δημήτρης Βλησίδης και στις 19:30 θα πραγματοποιηθεί «sunset κουήρ πάρτυ» στην παραλία του Παλιού Ξενία

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί