Πούτιν: Μέσω βίντεο η πρώτη του εμφάνιση μετά την ανταρσία της Βάγκνερ

Δεν είναι σαφές αν το βίντεο του Πούτιν που μετέδωσε το Κρεμλίνο γυρίστηκε πριν ή μετά την ανταρσία του Πριγκόζιν – Δείτε τα πλάνα

Χωρίς να δώσει «στίγμα» εμφανίστηκε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν για πρώτη φορά μετά την ανταρσία της Βάγκνερ μιλώντας σε βίντεο που μετέδωσε το Κρεμλίνο, σε φόρουμ για τη βιομηχανία και τη νεολαία.

Το βίντεο, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Κρεμλίνου, δείχνει τον Ρώσο πρόεδρο να κάθεται σε ένα γραφείο χωρίς να μπορεί να προσδιοριστεί πού και πότε γυρίστηκε.

Στην προσφώνησή του, όπου συγχαίρει τους συμμετέχοντες στο φόρουμ σύμφωνα με το Reutersδεν αναφέρει την ένοπλη ανταρσία αλλά κάνει λόγο για «προκλήσεις» που αντιμετωπίζει η βιομηχανία λόγω των δυτικών κυρώσεων.

Ο Πούτιν απηύθυνε διάγγελμα στον ρωσικό λαό προχθές Σάββατο καταδικάζοντας την ανταρσία των μισθοφόρων της Βάγκνερ ως «πισώπλατη μαχαιριά» και δεσμευόμενος να τη συντρίψει.

Πάντως, από το Σάββατο μυστήριο καλύπτει την ακριβή τοποθεσία του Ρώσου προέδρου, με τα σε σενάρια στα διεθνή ΜΜΕ και στα social media να δίνουν και να παίρνουν, καθώς ο  ιστότοπος Vaznie Istorii επικαλούμενος το Flightradar, έγραψε ότι το αεροπλάνο του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν απογειώθηκε από τη Μόσχα με κατεύθυνση την Αγία Πετρούπολη.

Ωστόσο το RIA Novosti την ίδια μέρα μετέδωσε ότι «ο Πούτιν εργάζεται στο Κρεμλίνο» .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί