Κρήτη: Συνελήφθη για τρεις υποθέσεις κλοπών σε επιχειρήσεις

Χειροπέδες σε έναν άνδρα πέρασε την Κυριακή η αστυνομία σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά, κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της αστυνομίας, τα ξημερώματα ο αλλοδαπός αφαίρεσε από χώρους ξενοδοχείου χρηματικό ποσό προκαλώντας παράλληλα φθορές, εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη, ενώ προέκυψε ότι σε προγενέστερο χρόνο είχε διαπράξει ακόμα δύο κλοπές σε επιχειρήσεις στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και προκαλώντας παράλληλα φθορές στις εν λόγω επιχειρήσεις.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Εξιχνιαστήκαν τρεις (3) υποθέσεις κλοπών, στα Χανιά

Συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπές

Συνελήφθη, χθες (25.06.2023)  σε περιοχή του Δήμου Πλατανιά από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος  Πλατανιά αλλοδαπός,  κατηγορούμενος για διάπραξη κλοπών.

Ειδικότερα, χθες (25.06.2023) τα ξημερώματα ο αλλοδαπός αφαίρεσε από χώρους ξενοδοχείου χρηματικό ποσό προκαλώντας παράλληλα φθορές. Από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας εντοπίστηκε άμεσα και συνελήφθη.

Από τη συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα και προανάκριση της ανωτέρω Υπηρεσίας προέκυψε ότι ο αλλοδαπός σε προγενέστερο χρόνο είχε διαπράξει ακόμα δύο κλοπές σε επιχειρήσεις στην ίδια περιοχή, αφαιρώντας χρηματικά ποσά και προκαλώντας παράλληλα φθορές στις εν λόγω επιχειρήσεις 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί