Ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις από τον Κόμβο Eπιχειρηματικότητας και Καινοτομίας του ΕΛΜΕΠΑ

Το InnoHUB, του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, είναι στη ευχάριστη θέση να  ανακοινώσει την επιτυχή ολοκλήρωση των 5 εκδηλώσεων “How to… Start & Grow”, καθώς και  των 10 Enterprise and Innovation Labs που διοργάνωσε κατά τη διάρκεια του πρώτου  εξαμήνου λειτουργίας του. 

Οι εκδηλώσεις “How to… Start & Grow” αποτέλεσαν μια σειρά επιτυχημένων εκδηλώσεων με ομιλίες που επικεντρώθηκαν στο θέμα της επιχειρηματικότητας. Κατά τη διάρκεια αυτών  των εκδηλώσεων, μας τίμησαν με την παρουσία τους 10 επιχειρηματίες και στελέχη  επιχειρήσεων, οι οποίοι μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και μίλησαν για την ανάπτυξη των  επιχειρήσεων τους. Οι εκδηλώσεις αυτές προσέλκυσαν περισσότερους από 500 φοιτητές,  οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις και να εμπνευστούν από επιτυχημένους  επιχειρηματίες. 

Παράλληλα με τις εκδηλώσεις, πραγματοποιήθηκαν τα 10 Enterprise and Innovation Labs. Η  ομάδα του InnoHUB επισκέφθηκε επίσης και όλα τα τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού  Πανεπιστημίου και παρουσίασε τις αρχές της επιχειρηματικότητας σε περισσότερους από  200 φοιτητές. Μέσω αυτών των Labs, πολλοί φοιτητές και μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας  είχαν την ευκαιρία να εξοικειωθούν με τα θεμέλια της επιχειρηματικότητας και να εμπνευστούν  για τη δημιουργία καινοτόμων επιχειρηματικών ιδεών. 

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους ομιλητές και τους συμμετέχοντες για την  πολύτιμη συνεισφορά τους σε αυτές τις εκδηλώσεις και τα Labs. Η συμμετοχή και η δέσμευσή  τους αποτέλεσαν το κλειδί για την επιτυχία αυτών των εκδηλώσεων και τον εμπλουτισμό της  επιχειρηματικής κουλτούρας μας.  Το InnoHUB δεσμεύεται να συνεχίσει την προώθηση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στο Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο και να παρέχει ευκαιρίες για εκπαίδευση,  ανάπτυξη και δημιουργία στους φοιτητές και την ακαδημαϊκή κοινότητα”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της διοργάνωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δραστηριότητες του InnoHUB και τις μελλοντικές  δράσεις του, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα ή να επικοινωνήσετε μέσω  των παρακάτω στοιχείων επικοινωνίας. 

Website: https://innohub.hmu.gr/ 

Email: innohub@hmu.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί