Τραγωδία στην Πύλο: Βίντεο ντοκουμέντα πριν από τη βύθιση του μοιραίου αλιευτικού

Το πλοίο ασφυκτικά γεμάτο, ανάμεσά τους βρίσκονται πολλά νέα παιδιά. Πολλοί από τους επιβαίνοντες κάνουν το σήμα της νίκης μπροστά στην κάμερα

Νέα συγκλονιστικά βίντεο λίγο πριν τη βύθιση του αλιευτικού που μετέφερε εκατοντάδες πρόσφυγες ήρθαν στο φως στο δημοσιότητας.

Στα βίντεο που αναρτήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, και τα οποία παρουσίασε το MEGA, καταγράφονται οι συνθήκες που επικρατούσαν πάνω στο πλοίο του θανάτου.

Το πλοίο ασφυκτικά γεμάτο. Κάθονται ο ένας πλάι στον άλλο, πολλοί με τα πόδια μαζεμένα, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται πολλά νέα παιδιά. Πολλοί από τους επιβαίνοντες κάνουν το σήμα της νίκης μπροστά στην κάμερα.

@usmanbatti261

#greece🇬🇷 #pakistan🇵🇰 #imrankhan #iamwithkhan

♬ orijinal ses – KaHiN

Είναι οι στιγμές πριν από το ναυάγιο που συγκλόνισε την Ελλάδα και τη διεθνή κοινότητα, την ώρα που οι ελπίδες να βρεθούν άλλοι επιβαίνοντες ζωντανοί έχουν εξανεμιστεί.

@usmanbatti261 #greece🇬🇷 #pakistan🇵🇰 #imrankhan #iamwithkhan ♬ original sound – zimal taha ❤️

Με την αγωνία ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους συνεχίζουν να καταφτάνουν στο λιμάνι της Καλαμάτας συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας από κάθε γωνιά της Ευρώπης. Κρατούσαν τα κινητά τους και έδειχναν φωτογραφίες των δικών τους ανθρώπων που γνώριζαν ότι είχαν επιβιβαστεί στο αλιευτικό σκάφος που βυθίστηκε, αλλά δεν είχαν ακόμη νέα τους.

Πρόσωπα βουβά και σκυθρωπά, πλησίαζαν την περιφραγμένη είσοδο, κοιτούσαν από τις χαραμάδες μήπως και βρουν τον/την συγγενή τους και ρωτούσαν συνεχώς τις λιμενικές αρχές με την ίδια αγωνία πάντοτε ζωγραφισμένη στο πρόσωπό τους. Ορισμένοι λύγιζαν, ξεσπούσαν κι άλλοι παρέμεναν στον χώρο μήπως μάθουν κάτι παραπάνω. Καθώς περνούσαν οι ώρες όλο και περισσότεροι συγγενείς αγνοουμένων κατέφταναν στο λιμάνι της Καλαμάτας, άλλοι έχοντας μαζί τους ελάχιστα πράγματα και άλλοι με βαλίτσες στα χέρια τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί