Χ. Μαμουλάκης: Αναγκαία η στήριξη αμπελουργών και ελαιοπαραγωγών για την αντιμετώπιση των ζημιών από τις καιρικές συνθήκες

Με αφορμή τις ορατές πλέον ζημιές που προκάλεσαν τα καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών, το μέλος της εκλογικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία και εκ νέου υποψήφιους Βουλευτής Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι ζημιές σε αμπέλια κυρίως βιολογικής καλλιέργειας αλλά και ελαιόδενδρα, από τις βροχοπτώσεις των προηγούμενων ημερών, είναι δυστυχώς εκτεταμένες και προκαλούν δικαιολογημένη ανησυχία αλλά και προβληματισμό. Η Πολιτεία οφείλει να ενεργοποιήσει τον μηχανισμό για την άμεση αυτοψία, καταγραφή και αποζημίωση χωρίς καθυστερήσεις. Από την πλευρά μας, παραμένουμε ενεργοί συμπαραστάτες στα δίκαια αιτήματα των παραγωγών και θα ασκήσουμε κάθε δυνατή πίεση προς πάσα κατεύθυνση, για να μην χαθεί πολύτιμος χρόνος. Για να αποζημιωθούν οι αγρότες μας που βλέπουν την παραγωγή τους να χάνεται, έχοντας ήδη αντιμετωπίσει αυξημένες δαπάνες καλλιέργειας ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί