Εξιχνιάστηκε ληστεία που είχε γίνει τον Σεπτέμβριο του 2022

Εξιχνιάστηκε ληστεία που είχε γίνει στο Ηράκλειο τον Σεπτέμβριο του 2022. Ήδη συνελήφθη ένα άτομο που θεωρείται ότι μαζί με άλλα τρία μπήκε σε σπίτι και έκλεψε με την απειλή μαχαιριού 2.900 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

 Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Χερσονήσου οδήγησε στην εξιχνίαση ληστείας που έγινε στις 07.09.2022 μεταμεσονύκτιες ώρες σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου.

Για την υπόθεση συνελήφθη αλλοδαπός και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, ημεδαπός κατήγγειλε ότι άγνωστοι δράστες την 07.09.2022 εισήλθαν στην οικία όπου βρισκόταν με δυο ακόμα μέλη της οικογενείας του παραβιάζοντας μπαλκονόπορτα, αφαίρεσαν κοσμήματα η αξία των οποίων δεν έχει προσδιορισθεί και με την απειλή μαχαιριού τους απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 2.900 ευρώ και αποχωρώντας τους ακινητοποίησαν.

Από την αστυνομική έρευνα, προανάκριση και αξιοποίηση στοιχείων προέκυψε ότι  στην υπόθεση εμπλέκεται αλλοδαπός και τρία ακόμα άτομα τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί. 

 Για το λόγο αυτό οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση πρωινές ώρες σήμερα (12.06.2023) στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί της ανωτέρω υπηρεσίας κατά την διάρκεια της οποίας βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι. 

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Χερσονήσου .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί