Μυστήριο με θάνατο 48χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ

Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος ενός 48χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις 18 Μαΐου, λίγες ώρες μετά το εξιτήριο που πήρε από το νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» στο οποίο είχε μεταφερθεί με συμπτώματα εγκεφαλικού το Σάββατο (13/5) κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ.

Η αιτία θανάτου του 48χρονου θεωρήθηκε ότι ήταν παθολογικά αίτια μέχρι που η μητέρα του κατέθεσε στην αστυνομία ότι ο γιος της είχε δεχθεί επίθεση και ξυλοδαρμό από αγνώστους.


Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ανάρτηση φιλάθλων της ΑΕΚ στα social media στην οποία αναφερόταν ότι ο 48χρονος δέχτηκε επίθεση από αγνώστους, οι οποίοι του προκάλεσαν εγκεφαλικές κακώσεις.

Η αστυνομία μετά την κατάθεση της μητέρας του 48χρονου ερευνά όλα τα ενδεχόμενα ενώ έχει κινήσει τις διαδικασίες για να λάβει υλικό από κάμερες από το σημείο όπου βρισκόταν ο 48χρονος πριν σωριαστεί στο έδαφος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι για την επίθεση από αγνώστους πριν καταρρεύσει ο φίλαθλος της ΑΕΚ, ενημέρωσε την οικογένειά του η φίλη του η οποία ήταν μαζί του στο γλέντι για το πρωτάθλημα και αναμένεται να δώσει κατάθεση στην αστυνομία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί