Δήμος Γόρτυνας: Χρηματοδότηση για τις ανάγκες προσβασιμότητας και συντήρησης υδατοδεξαμενής οικισμού Άη Γιάννη

Την χρηματοδότηση 100.000 ευρώ για την προμήθεια έτοιμου σκυροδέματος, δομικού πλέγματος και αδρανών υλικών, για τις ανάγκες προσβασιμότητας και συντήρησης υδατοδεξαμενής οικισμού Άη Γιάννη, γνωστοποιεί μέσω ανακοίνωσής του ο Δήμος Γόρτυνας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ακόμα μια σημαντική χρηματοδότηση, ύψους 100.000 ευρώ, που θα αξιοποιηθεί για την βελτίωση της οδοποιίας (τσιμεντοστρώσεις) και την συντήρηση της υδατοδεξαμενής του οικισμού Άη Γιάννη, της Τ.Κ. Σταβίων, εξασφάλισε η δημοτική αρχή. Με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη, η προμήθεια έτοιμου σκυροδέματος, δομικού πλέγματος και αδρανών υλικών, για τις ανάγκες προσβασιμότητας και συντήρησης υδατοδεξαμενής οικισμού Άη Γιάννη της Τ.Κ. Σταβίων εντάχθηκε στο Τομεακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021 – 2025 του Υπουργείου Ναυτιλίας – Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. 

«Τηρώντας τις δεσμεύσεις μας, διασφαλίσαμε μια νέα χρηματοδότηση, 100.000 ευρώ, με την συνδρομή του Γενικού Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Κουτουλάκη, τον οποίο ευχαριστούμε θερμά για την διαρκή υποστήριξη προς τον Δήμο μας. Με την εν λόγω χρηματοδότηση, μας δίνεται η δυνατότητα για παρεμβάσεις που θα συμβάλλουν στην βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και την καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του Άη Γιάννη. Συνεχίζουμε την δουλειά και διεκδικούμε επιπλέον κονδύλια, για έργα σε όλα τα χωριά του Δήμου μας» τόνισε ο Δήμαρχος, Λευτέρης Κοκολάκης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί