Α. Τσίπρας: Καμία αύξηση εισφορών στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – Πρόκειται για λαθροχειρία και fake news

Απάντηση στην παραπληροφόρηση της Νέας Δημοκρατίας για τα περί αύξησης φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από την προοδευτική κυβέρνηση δίνει ο Αλέξης Τσίπρας με συνέντευξή του. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μιλώντας στο in.gr ξεκαθαρίζει ότι δεν υπάρχει καμία αύξηση εισφορών στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω. Δεν υπάρχει καμία αύξηση εισφορών στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα δουν αλλαγές στη ζωή τους αλλά οι αλλαγές θα είναι θετικές από την αύξηση του αφορολογήτου ορίου στα 10.000 ευρώ, από την κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος, από την μείωση του ΦΠΑ και του ΕΦΚ που θα μειώσει τις τιμές και τη ρύθμιση χρεών.

Αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, επαγγελματικής στέγης, αγροτικής γης, και ρύθμιση χρεών ώστε η μεσαία τάξη να μπορέσει να αποπληρώσει τα χρέη της χωρίς να χάσει την περιουσία της. Είμαι απόλυτα κάθετος σε αυτό. Το πρόγραμμά μας είναι αναρτημένο εδώ και 20 μέρες. Είναι 20 σελίδες. Είναι λαθροχειρία μεγάλη και unfair και fake news να πάμε να κερδίσουμε ψήφους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί