Πολιτική συγκέντρωση της ΚΟ Μαλεβιζίου του ΚΚΕ στο Γάζι

Την πολιτική εκδήλωση διοργάνωσε η ΚΟΒ Μαλεβιζίου στο Γάζι την Τετάρτη 3 Μαΐου. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και μίλησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ στο νομό Ηρακλείου Γωνιανάκης Γιάννης, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ και πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων Ν. Ηρακλείου και Σαλούστρος Δημόκριτος, μέλος της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ηρακλείου, υποψήφιος δήμαρχος του Δήμου Μαλεβιζίου με την Λαϊκή Συσπείρωση.

Ο Γιάννης Γωνιανάκης στην ομιλία του αναφέρθηκε στις δύσκολες συνθήκες που βιώνει ο λαός μας, οι οποίες χειροτερεύουν με κάθε νέα κυβέρνηση, αφού αυτή όχι μόνο δεν καταργεί τα αντιλαϊκά μέτρα που νομοθέτησαν και εφάρμοσαν οι προηγούμενες κυβερνήσεις αλλά προσθέτει και άλλα. Αυτό θα συμβεί και με τη νέα κυβέρνηση όποια σύνθεση και να έχει αυτή μετά τις εκλογές. Παράλληλα έθεσε τον προβληματισμό, αν τον 21ο αιώνα με όλα τα τεχνολογικά επιτεύγματα και την πρόοδο της επιστήμης, αξίζει στον λαό μας, που παράγει όλο τον πλούτο, να βασανίζεται και να παλεύει καθημερινά για την επιβίωση του.  

Ο Δημόκριτος Σαλούστρος μεταξύ άλλων τόνισε ότι ο λαός μας δεν πρέπει με τη ψήφο του να συμβάλει στη δημιουργία μια σταθερής κυβέρνησης γιατί αυτό θα ερμηνευτεί ως συγκατάθεση και αποδοχή των αντιλαϊκών μέτρων που σκοπεύουν να πάρουν. Αντίθετα μια ανίσχυρη κυβέρνηση σημαίνει ότι θα δυσκολεύεται και να πάρει και να υλοποιήσει πολιτικές, που θα εναντιώνονται στις ανάγκες και στα συμφέροντα του λαού μας.

Και οι δύο υποψήφιοι έθεσαν την ανάγκη να ισχυροποιηθεί το ΚΚΕ παντού. Κάθε ψήφος στο ΚΚΕ θα αξιοποιηθεί στους αγώνες για τα δικαιώματα του λαού μας και όχι στην ανοχή και στήριξη σε κυβερνήσεις, που όποιο σχήμα και αν έχουν, θα συνεχίσουν να εφαρμόζουν τα αντιασφαλιστικά και αντεργατικά μέτρα, τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, να διατηρούν το χρηματιστήριο ενέργειας, να αποδέχονται το ταμείο ανάκαμψης και τη χώρα μας να έχει μετατραπεί σε μια απέραντη ΝΑΤΟϊκή βάση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί