Νέο πρόσωπο-κλειδί στο σκάνδαλο υποκλοπών – Έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του

Ο Νίκος Λιόλιος, φέρεται να είναι το νέο πρόσωπο-κλειδί στο μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών της κυβέρνησης Μητσοτάκη καθώς φέρεται να είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει πώς ήρθε στην Ελλάδα το Predator.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕφΣυν, ο Νίκος Λιόλιος φέρεται να είναι στενός συνεργάτης του Γιάννη Λαβράνου ενώ γνωρίζει τις σχέσεις του επιχειρηματία με τον Φέλιξ Μπίτζιο αλλά και τον ανιψιό του Κυριάκου Μητσοτάκη, Γρηγόρη Δημητριάδη, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου των υποκλοπών ως ήταν κυρίαρχος στο Μαξίμου.

Οι πληροφορίες της εφημερίδας αναφέρουν ότι έγινε έφοδος της αστυνομίας στο σπίτι του 55χρονου Νίκου Λιόλιου μετά από αίτημα των εισαγγελικών αρχών καθώς υπάρχουν μαρτυρίες που τον εμπλέκουν στη διευκόλυνση της δραστηριοποίησης της εταιρείας Intellexa, συμφερόντων Μπίτζιου, η οποία παράγει και διακινεί το κακόβουλο λογισμικό Predator.

Η ΕφΣυν, αναφέρει ότι διευκολύνσεις έγιναν μέσω της εταιρείας Fullspan Communications, που είναι συμφερόντων Λαβράνου και στην οποίο ο Νίκος Λιόλιος είναι ο διαχειριστής της.

Ο Νίκος Λιόλιος, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, έχει πολυετή συνεργασία με τον Φέλιξ Μπίτζιο που θεωρείται εκ των πρωταγωνιστών του σκανδάλου των υποκλοπών ενώ έχουν μαζί την εταιρεία BigTimeEntertainment, καθώς ο Λιόλιος είναι διευθύνων σύμβουλος και ο Μπίτζιος πρόεδρος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί