Εθελοντική αιμοδοσία στο Τεφέλι

Εθελοντική Αιμοδοσία στο Τεφέλι πραγματοποιεί ο Παγκρήτιος Σύνδεσμος Εθελοντών Αιμοδοτών και Δωρητών Οργάνων Σώματος “Αιματοκρήτης” σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τεφελίου την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 και ώρες 16:30-20:00.  Οι αιμοληψίες θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα του Πολιτιστικού Συλλόγου. Οι εθελοντές του Αιματοκρήτη θα είναι στη διάθεση όλων για ενημέρωση σχετικά με την αιμοδοσία, τη δωρεά μυελού των οστών, τη δωρεά ομφάλιου αίματος και τη δωρεά οργάνων. 

Παρακαλούνται οι εθελοντές αιμοδότες όπως έχουν μαζί τους την αιμοδοτική τους κάρτα ή το ΑΜΚΑ τους και την αστυνομική τους ταυτότητα.  

Οι εθελοντικές αιμοδοσίες του “Αιματοκρήτη” είναι ανοικτές για όλους, δεν υπάρχει οποιασδήποτε μορφής διαχείρισης αίματος ενώ κάθε μονάδα αίματος καταχωρείται στο όνομα του αιμοδότη/αιμοδότριας και ο οποίος μπορεί να καλύψει πιθανές μελλοντικές ανάγκες σε αίμα δικές του ή οικείων του προσώπων. 

Αίμα μπορούν να δώσουν όλοι οι υγιείς άνθρωποι από 18-65 ετών (κάθε 3 μήνες οι άνδρες και κάθε 4 οι γυναίκες). Πρέπει να έχουν κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ χωρίς κατανάλωση αλκοόλ, να έχουν περάσει 3 ώρες από το μεσημεριανό πριν την αιμοδοσία και να είναι καλά ενυδατωμένοι. 

Για πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον σύλλογο “Αιματοκρήτης” στα τηλ.  2810 239 773 ή 6978247010 email aimatocritis@hotmail.com

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί