Συλλυπητήρια για τον θάνατο του Στέλιου Γιαννικάκη από την «Ροδαυγή»

Συλλυπητήριο ψήφισμα για τον θάνατο του Στέλιου Γιαννικάκη, εξέδωσε το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η
Ροδαυγή».

Δείτε: “Έφυγε” ένας από τους πρωτοπόρους του κρητικού τουρισμού

Αναλυτικά το ψήφισμα

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Νοητική Υστέρηση «Η  ΡΟΔΑΥΓΗ», συνεδρίασαν εκτάκτως, την Τρίτη 18/4//2023, με αφορμή την είδηση της απώλειας του Στυλιανού Γιαννικάκη του Ευαγγέλου, Ξενοδόχος, και μόνιμος υποστηρικτής του έργου της ροδαυγής. 

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Στέλιου Γιαννικάκη, εκ μέρους των παιδιών και των  γονέων του συλλόγου μας. 

Ευχαριστούμε για πολλαπλή φορά την οικογένεια για την αμέριστη στήριξη του σκοπού μας και την  συγκινητική προσφορά τους ακόμη και στον μεγάλο τους πόνο.  

Το Δ.Σ. ψήφισε και αποφάσισε ομόφωνα:  

1. Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια όλων των μελών του Δ.Σ. και την αμέριστη συμπαράστασή τους  στην οικογένεια και τους οικείους του, 

2. Να παραστεί σύσσωμο το Δ.Σ στην εξόδιο ακολουθία που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/4/2023 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Τίτου, Δήμος Ηρακλείου.  

3. Θα κατατεθεί στέφανο στην μνήμη του. 

4. Να διαβαστεί το παρόν ψήφισμα στην κηδεία, να επιδοθεί στην οικογένεια του εκλιπόντος και να  δημοσιευθεί σε όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης – έντυπα και ηλεκτρονικά.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί