Απόψε η συναυλία με την Μπέσσυ Αργυράκη στο Cine Studio

Απόψε, Παρασκευή στο Cine Studio – Ωρα Εναρξης 21:30 – Οι πόρτες ανοίγουν 20:30

Η Μπέσσυ, γεμάτη ζωντάνια, χαμόγελο, μεγάλη καρδιά και με μια φωνή που δεν σταματάει πουθενά, έχει καταφέρει δεκαετίες τώρα να κρατά μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας.

Έχει στο ενεργητικό της 18 διεθνή βραβεία & 16 προσωπικούς δίσκους !! Μια θάλασσα γαλάζια, κορμί κι αλάτι, Αθήνα μάνα μου, μεγάλη στιγμή, μάθημα σολφέζ, έλα ξανά, πιο δυνατά, ακατάλληλο για ανηλίκους, σαν ένα όνειρο, σκόρπια φιλιά, toshihiko και πολλές ακόμα που την κάνουν μοναδική.!!

Ο Δίσκος στην Ιαπωνία, πουλάει 2.500.000 αντίτυπα, όταν το 1981 εκπροσωπώντας την χώρα μας αποσπά το β βραβείο. Στις Κάννες την ίδια χρονιά της απονέμουν ειδικό βραβείο ως την πιο πολυβραβευμένη τραγουδίστρια της Ευρώπης. Η Φωνή της μας ταξιδεύει εκτός από τις δικές της επιτυχίες και σε άλλες απρόβλεπτες επιλογές!! Η αιώνια έφηβη, η τραγουδίστρια της χαράς αλλά και της ποιότητας θα είναι κοντά μας και με τους μουσικούς της σας υπόσχονται μια υπέροχη βραδυά.

Η Μπέσσυ με 4 υπέροχους μουσικούς θα παρουσιάσει ένα μουσικό πάρτυ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες της και των φίλων της, θυμίζοντας στους παλιότερους τα εκπληκτικά PARTY της γενιάς τους και στους νεότερους, τον τρόπο διασκέδασης μιας εποχής που έχει αφήσει ανεξίτηλα την υπογραφή της στον χώρο της διασκέδασης και της μουσικής.

Ωρα Εναρξης 21:30 – οι πόρτες ανοίγουν 20:30

Τα πρώτα Online εισιτήρια 10 ευρώ – Προπώληση 12 ευρώ – Στο ταμείο 15 ευρώ

Πληροφορορίες / Τηλ. Κρατήσεων 2810823813
Σημεία προπώλησης : Τεχνόπολις – Πολυτεχνείο Καφέ – 
Υπηρεσία Εισιτηρίων – Ticket Services

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί