Η απάντηση Γ. Ραγκούση στα Παραπολιτικά: «Τώρα περάσαμε σε Ουκρανή καθαρίστρια ξενοδοχείου που δεν ήταν ποτέ δικό μου»

Για αναληθή και συκοφαντικά στοιχεία κάνει λόγο ο Γιάννης Ραγκούσης σχετικά με το νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Παραπολιτικά. Ο τομεάρχης Διαφάνειας και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει ότι το ξενοδοχείο στο οποίο αναφέρεται η εφημερίδα, «δεν ήταν ποτέ δικό του», ενώ παραθέτει τη δήλωση των δικηγόρων του.

Ο κ. Ραγκούσης σημειώνει χαρακτηριστικά: «Τώρα περάσαμε σε Ουκρανή καθαρίστρια ξενοδοχείου που – μικρή λεπτομέρεια – δεν ήταν ποτέ δικό μου! Όμως, το μόνο που καταφέρνετε κ. Κουρτάκη είναι να ανεβάζετε το ύψος της αποζημίωσης που θα κληθείτε να καταβάλετε ως κοινός συκοφάντης» ενώ καταλήγει σημειώνοντας:

«Παραθέτω τη δήλωση των δικηγόρων μου καθώς και του Χρ.Ρούσσου που αποκαθιστά πλήρως την αλήθεια και συντρίβει τα ψέματά τους».

Αναλυτικά η δήλωση του δικηγορικού γραφείου του κ. Ραγκούση

«Με το τελευταίο της δημοσίευμα η εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» παραθέτει εκ νέου καταφανώς αναληθή και συκοφαντικά στοιχεία για το πρόσωπο του εντολέως μας, Ιωάννη Ραγκούση, Βουλευτή.
Προφανώς ούτε η χυδαία αυτή επίθεση πρόκειται να μείνει αναπάντητη. Οι κοινοί συκοφάντες σύντομα θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον της ελληνικής Δικαιοσύνης, τόσο σε αστικό όσο και σε ποινικό επίπεδο, γι’ αυτή την απροκάλυπτη παραποίηση της πραγματικότητας και πλαστογράφηση της αλήθειας.

Για τον Ιωάννη Ραγκούση
Οι πληρεξούσιοι Δικηγόροι
Θεόδωρος Π. Μαντάς
Ευάγγελος Δ. Γεωργακόπουλος»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί