2.000.000€ στο Μαλεβίζι για την Αγροτική Οδοποιία -Εντάχθηκε στο «Αντώνης Τρίτσης»

Πράσινο φως με 2.000.000€ για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας του Δήμου Μαλεβιζίου μέσω του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, καθώς με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα η πρόταση που έχει ήδη εδώ και σχεδόν δύο χρόνια καταθέσει ο Δήμος, εντάχθηκε στις χρηματοδοτήσεις του προγράμματος.

 Για προτεραιότητα στους αναπτυξιακούς στόχους της Δημοτικής Αρχής και χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας που πλέον γίνεται πράξη, σε συνέχεια και των πρόσφατων δεσμεύσεων του κυβερνητικού κλιμακίου που επισκέφθηκε την περιοχή κατά τη θεομηνία του Οκτωβρίου, έκανε λόγο ο Δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας, υπογραμμίζοντας, μεταξύ άλλων: 

«Πρόσβαση στις αγροτικές περιοχές όλο το χρόνο. Με 2.000.000€ από το πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης ο στόχος μας για μόνιμες παρεμβάσεις βελτίωσης της αγροτικής οδοποιίας του Μαλεβιζίου μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Σήμερα, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών Στ. Πέτσα, τον οποίο ευχαριστώ θερμά, παίρνουμε το πράσινο φως και ξεκινάμε ένα σημαντικό και πολύπλευρο πρόγραμμα που πραγματοποιείται πρώτη φορά με ανάλογη έκταση στο Μαλεβίζι. Έργα που διευκολύνουν τη μετακίνηση των αγροτών και των κτηνοτρόφων και τη διακίνηση των προϊόντων μας. Ολοκληρωμένη, μόνιμη και ουσιαστική στήριξη στον πρωτογενή τομέα μας. Επένδυση στην ντόπια παραγωγή. Αυτή που κάνει το Μαλεβίζι δυνατό και στο εμπόριο αγροτοκτηνοτροφικών προίόντων. Για αυτό παλεύουμε και αυτό κάνουμε πράξη”

Και κατέληξε.

Συγχαρητήρια και στην τεχνική μας υπηρεσία για τη συνεχή και σκληρή δουλειά και ιδιαίτερα στην μηχανικό μας Πόπη Δασκαλάκη. Συνεχίζουμε”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί