Κυνικοί πολιτικοί απατεώνες για τα Τέμπη: “Θυσία” για τον Μητσοτάκη, “ευκαιρία” για τον Γεωργιάδη!

Σε μία απίστευτα κυνική δήλωση προέβη το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος εν πολλοίς χαρακτήρισε ως «ευκαιρία» την τραγωδία των Τεμπών για να ξεπεραστούν χρόνιες παθογένειες που αντιμετωπίζει το ελληνικό κράτος. Μια δήλωση που έρχεται να προστεθεί «στη «θυσία» Μητσοτάκη και δείχνει τις αντιλήψεις των πολιτικάντηδων του νεοφιλελευθερισμού, της δεξιάς και της ακροδεξιάς και το πόσο γι αυτούς αξίζει η ανθρώπινη ζωή-Κρεσέντο αλαζονείας, αμετροέπειας και μετάθεσης ευθυνών» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

Ειδικότερα, μιλώντας στην ΕΡΤ, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι το δυστύχημα αυτό δίνει την ευκαιρία και στην κυβέρνηση να χαράξει με μεγαλύτερη σαφήνεια τις διαχωριστικές γραμμές στην ελληνική κοινωνία και να θέσει το πραγματικό δίλημμα των εκλογών: γιατί έγινε το δυστύχημα; Το δυστύχημα έγινε για έναν βασικό λόγο: γιατί εξακολουθεί να ζει το βαθύ κράτος του δημοσίου, το αναξιοκρατικό κράτος, το κράτος που φτιάχτηκε τη δεκαετία του ’80 και που ζει μέχρι σήμερα. Είναι ίσως η ευκαιρία για να τελειώσουμε με αυτό το κράτος»

Δείτε σχετικό βίντεο 

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Μετά τη «θυσία» Μητσοτάκη, «ευκαιρία» για τον Γεωργιάδη η τραγωδία-Κρεσέντο αλαζονείας, αμετροέπειας και μετάθεσης ευθυνών

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσαν την οργισμένη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι «μετά τη «θυσία» Μητσοτάκη, «ευκαιρία» για τον Γεωργιάδη η τραγωδία-Κρεσέντο αλαζονείας, αμετροέπειας και μετάθεσης ευθυνών».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κουμουνδούρου:

«Μετά τον κ. Μητσοτάκη που χαρακτήρισε χωρίς ντροπή «θυσία» την τραγική απώλεια 57 ανθρώπων στα Τέμπη, σήμερα ο κ. Γεωργιάδης διαπίστωσε πως το δυστύχημα είναι «ευκαιρία» για την κυβέρνηση για «να συγκρουστεί με το βαθύ κράτος». 

Υπό φυσιολογικές συνθήκες θα εξηγούσαμε στον αμετροεπή κ. Γεωργιάδη πως το «βαθύ κράτος» το έστησαν οι ίδιοι εδώ και 40 χρόνια και το διογκώνει εδώ και 4 χρόνια ο κ. Μητσοτάκης που κυβερνά με ρουσφέτια, αναξιοκρατία και τις πιο παλαιοκομματικές μεθόδους, με τις οποίες θυμήθηκε μετά την τραγωδία δήθεν να συγκρουστεί. 

Αλλά δεν βρισκόμαστε σε φυσιολογικές συνθήκες όταν έχουμε χάσει άδικα 57 ανθρώπινες ζωές.

Θα περιμέναμε τουλάχιστον ο κ. Μητσοτάκης και οι υπουργοί του παρά το κρεσέντο αλαζονείας, αμετροέπειας και μετάθεσης ευθυνών, να σέβονται τουλάχιστον τον πόνο των οικογενειών των θυμάτων. Λίγη ντροπή δεν θα έβλαπτε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί