Η επική στιγμή που ακόμη κι ο ηρωικός σκυλάκος της ΕΜΑΚ «σκιάζεται» με τον Μητσοτάκη – Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο

Αίσθηση και απέραντο γέλιο σκορπά ένα βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας μέσω του twitter, με την επίσκεψη Μητσοτάκη στην 1η ΕΜΑΚ στον Ασπρόπυργο.

Εκεί που ο πρωθυπουργός χαιρετά το προσωπικό, μόλις αντιλαμβάνεται την παρουσία του, ένας σκυλάκος της ΕΜΑΚ «σκιάζεται» προσπαθώντας να κρυφτεί στα πόδια του διασώστη.

Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Η επική στιγμή που ακόμη κι ο ηρωικός σκυλάκος της ΕΜΑΚ «σκιάζεται» με τον Μητσοτάκη – Δείτε το ξεκαρδιστικό βίντεο”

  1. Δήμος Σθένης

    Το γεγονός ότι εκτός από τους εφοπλιστές μας τον “περιποιούνται” (=χέζουν) και οι σκύλοι (ευγενέστερα και διακριτικά μεν, αλλά παραστατικότατα!) είναι άκρως ανησυχητικό. Καθότι οι σκύλοι ως γνωστόν και ευγ΄ςενςια έχουν, και ως καλύτεροι φίλοι και προστάτες του ανθρώπου αποδέχονται την άκρα επικινδυνότητα ενός επερχόμενου κακού (εν προκειμένω εκ του Κούλη ερυόμενο), και υποχωρούν μπροστά στο επερχόμενο δεινό, υποδεικνύοντας στους κοινούς ανθρώπους (οι εφοπλιστές το γνωρίζουν και το πράττουν!) με τον τρόπο τους τι πρέπει κι αυτοί να κάνουν. Ορισμένοι όμως “άνθρωποι” δεν το καταλαβαίνουν!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί