Α. Αδαμοπούλου: Ανεξαρτητοποιήθηκε από την ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ – Είχε προσχωρήσει μετά την αποχώρηση από το ΜΕΡΑ25

Την αποχώρησή της από το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ -ΠΣ ανακοίνωσε η Αγγελική Αδαμοπούλου μέσω της προσωπικής του σελίδας στο Facebook, γνωστοποιώντας αφενός την ανεξαρτητοποίησή της και αφετέρου ότι δεν θα είναι υποψήφια στις επικείμενες εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι η Αγγελική Αδαμοπούλου είχε αποχωρήσει από το ΜέΡΑ25 τον Μάρτιο του 2022, και είχε προσχωρήσει στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον Δεκέμβρη.

Όπως σημειώνει, μετά την αποχώρησή της «δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφια με καμία παράταξη δεδομένου ότι δεν επιθυμώ να συμμετέχω στον πολιτικό στίβο στο προσεχές μέλλον».

Η Αγγελική Αδαμοπούλου ευχαρίστησε τον Αλέξη Τσίπρα και δήλωσε πως δεν θα παραδώσει την έδρα της.

Η ανάρτηση της Αγγελικής Αδαμοπούλου

«Θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου ότι, κατόπιν περισυλλογής και αμιγώς προσωπικής συνειδητής απόφασης, αποφάσισα να μην είμαι υποψήφια στις προσεχείς εκλογές.   Προς αποφυγή παρερμηνειών,  δεν προτίθεμαι να είμαι υποψήφια με καμία παράταξη  δεδομένου ότι δεν επιθυμώ να συμμετέχω στον πολιτικό στίβο στο προσεχές μέλλον.

Προς τούτο, και ενόψει της αυριανής συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του Σύριζα- ΠΣ για τις υποψηφιότητες Βουλευτών στις προσεχείς εκλογές, κοινοποίησα στον Πρόεδρο του Σύριζα-ΠΣ, Αλέξη Τσίπρα την απόφασή μου να μην συμπεριληφθώ στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.

Σήμερα επίσης κοινοποίησα στον Πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, κ.Κωνσταντίνο Τσούλα και στον Αλέξη Τσίπρα, την απόφαση αποχώρησής μου από την κοινοβουλευτική ομάδα του Σύριζα-ΠΣ.
Εκφράζω για άλλη μία φορά τις ευχαριστίες μου στον Αλέξη Τσίπρα για την πρότασή του να προσχωρήσω στην παράταξη της οποίας ηγείται.

Δηλώνω εκ των προτέρων ότι  οποιαδήποτε έκκληση να παραδώσω την έδρα μου θα αποβεί άκαρπη. Η έδρα αυτή ανήκει στους συμπολίτες μου που με τίμησαν με την ψήφο τους και σε αυτούς θα την παραδώσω μόλις λήξει η θητεία μου.

Με σαφή πατριωτικό προσανατολισμό για μια καλύτερη και δικαιότερη Ελλάδα, για το κράτος δικαίου, τη Δημοκρατία, την ισότητα και τον ανθρωπισμό, με σημαία μου ότι αυτοσκοπός της πολιτικής και της εκάστοτε παράταξης πρέπει να είναι ο Άνθρωπος και η αξιοπρέπειά του, συνεχίζω τον συλλογικό αγώνα ενάντια στις νεοφιλελεύθερες πολιτικές φτωχοποίησης των συμπολιτών μου, συρρίκνωσης των δικαιωμάτων τους και εκποίησης των δημοσίων αγαθών. Συνεχίζω επίσης την άσκηση των κοινοβουλευτικών καθηκόντων μου, εντός Βουλής και στους δρόμους όπου κερδίζονται οι αγώνες».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί