Μαφιόζοι δίνουν εντολές στην ΕΛΑΣ στον καιρό του Θεοδωρικάκου! – Ο περίεργος ρόλος δημοσιογράφου

Νονοί της νύχτας έδιναν εντολές στην ΕΛΑΣ για τοποθέτηση δικών τους σε καίριες θέσεις ενώ δημοσιογράφος φέρεται να μετέφερε πληροφόρηση από ΕΥΠ σε λαθρέμπορους

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σε ό,τι αφορά την υπόθεση της Greek mafia, καθώς μέρα με τη μέρα φωτίζονται ολοένα και περισσότερες πτυχές αυτής της δυσώδους και σκοτεινής υπόθεσης. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευμα του Documento δημοσιεύει διαλόγους που δείχνουν την στενή σχέση αστυνομικών με τη μαφία.

Πρόκειται για στοιχεία που έχουν ανακτηθεί από το τηλέφωνο του δολοφονημένου επιχειρηματία Γιώργου Μήτσου που σχετιζόταν με τη Greek Mafia και δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά τον Ιούνιο του 2022 με σαράντα σφαίρες. Στα μηνύματα φαίνεται ότι οι μαφιόζοι τοποθετούσαν αστυνομικούς σε νευραλγικές θέσεις, όπως το τμήμα ανθρωποκτονιών, στο τμήμα εκβιαστών, στο τμήμα οικονομικού εγκλήματος και στην ΕΥΠ.

Ενδεικτικός είναι ο διάλογος του «αποστολέα» Μήτσου Γιώργου με τον αστυνομικό Β΄Κ.Π, ο οποίος διεξήχθη στις 3 Ιουνίου του 2022.
Μήτσοτου: «Το μόνο που θέλω είναι να συνεχίσεις να είσαι εξαφανισμένος από αυτούς που έχουμε πει και αμέτοχος σε όλα, γιατί θα χαλάσει κάτι έτσι όπως τα έχουμε φέρει». Επίσης, ο Γιώργος Μήτσου απευθυνόμενος στον αστυνομικό, αναφέρει: «Κώστα, είχα δώσει και έναν ακόμα άνθρωπο για άνθρωπο.. και πέρασε και μπήκε, τώρα με πήρε του υπουργού αυτός και μου είπε κομπλέ, εκεί τέλος οπότε έχουμε και εκεί δικό μας». Ενδιαφέρον έχει και το μήνυμα του Αστυνομικού Β΄Κ.Π, ο οποίος απευθυνόμενος προς τον Μήτσου Γιώργο, αναφέρει: «Και τον Στέλιο όντως τον έστειλε ο παλιός φίλος στο οργ. Ήταν ΕΥΠ και αυτός και έφυγε από εκεί».

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός ότι στις συνομιλίες γίνονται αναφορές σε πρόσωπα που υπηρετούν στον υπουργό Προστασία του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκο. Μάλιστα, στις συνομιλίες εμφανίζεται ένας γνωστός δημοσιογράφος μεγάλου καναλιού ως ενδιάμεσος, να λαμβάνει πληροφορίες από πρόσωπο της ΕΥΠ και στη συνέχεια να τις μεταφέρει σε λαθρεμπόριο καυσίμων. Όπως αναφέρει το Documento, πρόκειται για τον δημοσιογράφο Νίκο Τσιλιπουνιδάκη ο οποίος φέρεται να παίρνει στοιχεία από την ΕΥΠ και στη συνέχεια να ενημερώνει το κύκλωμα.

Σημειώνεται ότι το πιο εντυπωσιακό είναι ότι οι εμπλεκόμενοι αστυνομικοί παραμένουν στα πόστα τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί