Για «αναταράξεις» κάνει λόγο ο Μητσοτάκης υπό τον φόβο νέων αποκαλύψεων: «Είτε τον Απρίλιο, είτε τον Μάιο οι εκλογές»

Σε μία φράση που δείχνει ότι φοβάται νέες αποκαλύψεις προχώρησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στην κοινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Γραμματείας και του Διαγραμματειακού της ΝΔ. Ο πρωθυπουργός είπε ότι οι εκλογές θα γίνουν είτε τον Απρίλιο είτε τον Μάιο, ενώ επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό των γαλάζιων στελεχών, κρούοντας παράλληλα το «καμπανάκι».

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση από τη ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στο προεκλογικό κλίμα, είπε: «Θα έχουμε αναταράξεις, θα έχουμε μεγάλη τοξικότητα απέναντί μας. Κι αυτό γιατί στο έργο μας κανείς δεν μπορεί να μάς αντιπαρατεθεί. Επίσης, δεν έχουν πει τίποτα για το τι θα κάνουν την επόμενη τετραετία γιατί πολύ απλά δεν μπορούν να μιλήσουν και να παρουσιάσουν ένα εμπεριστατωμένο πρόγραμμα».

Η λέξη «αναταράξεις» δεν πέρασε απαρατήρητη από τα στελέχη της ΝΔ, καθώς ουσιαστικά συνιστά μία προειδοποιήση για το τι μπορεί να ακολουθήσει τόσο στο πεδίο των υποκλοπών όσο και των γαλάζιων σκανδάλων διαφθοράς. Υπενθυμίζεται ότι η καραμέλα «τοξικότητα» είναι αυτή που αναμασούν διαρκώς Μαξίμου και ΝΔ όταν βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

«Μπαίνουμε πια στην τελική ευθεία, είναι κοινό μυστικό ότι το ρολόι χτυπά ανάποδα, το έχω πει δημόσια, το λέω κατ’ ιδίαν και σε σας –δεν είναι μυστικό- οι εκλογές θα γίνουν είτε τον Απρίλιο είτε τον Μάιο, οι πρώτες εκλογές. Οι δεύτερες, θα γίνουν 4 με 5 εβδομάδες μετά, οπότε νομίζω μπορείτε να αντιληφθείτε ότι δουλεύουμε με ένα πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα. Μην έχουμε καμία αμφιβολία ότι το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών είναι αυτό το οποίο θα καθορίσει τελικά τις εξελίξεις και θέλουμε να έχουμε ένα αποτέλεσμα τόσο ισχυρό που να μην αμφισβητείται καθ οποιοδήποτε τρόπο η δυνατότητά μας να πετύχουμε την αυτοδυναμία στη δεύτερη κάλπη. Αυτός είναι ο στόχος» ανέφερε σε άλλο σημείο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με την σχετική ενημέρωση από τη ΝΔ, ο πρωθυπουργός εξέφρασε την αισιοδοξία του για το εκλογικό αποτέλεσμα, επισήμανε όμως ότι δεν μπορεί να υπάρχει κανένας εφησυχασμός.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί